Egy rartósab telefon kéne. Kb 50000-70000 ig kinai nem kell talan a huawei samsung markara gpndoltam. Otlet?
11# azért nem kell lehülyézni a kérdezőt, akkor se ha ...
Amúgy mi mennyire kínai utánanéztem konkrétumoknak gyorsan de biztos vannak még. Van egy Foxconn nevű tajvani cég ami a világ legnagyobb szerződéses elektronikai gyártója. Ha kell valami elektronikai dolog elkészítik. Saját márkája asszem nincs, ők bérgyártanak, vannak gyáraik: Kína, Brazília, Európa, India, Japán, Malajziában, Mexico, Dél-Korea. (Közben olvastam hírekben, hogy készülődnek saját márka gyártására.)
Kis lista akiknek a Foxconn beszállítója és termékek:
Apple, Acer, Asus, Cisco, Dell, Hewlett-Packard, Intel, IBM, Lenovo, Microsoft, Motorola, Nintendo, Nokia, Panasonic, Samsung, Samsung Galaxy mobile line, Sharp, Sony, BlackBerry, iPad, iPhone, iPod, Nintendo, Nokia, PlayStation, PlayStation, Xbox One.
Említteted a Samsungot. Samsung telefonok nagyjából 50-50%-ban Koreában és Kínában készülnek. Meg van azért variálva a dolog mert a Koreában összeszerelt Samsungokban Kínában bérgyártott alkatrészek vannak, de a „Made in Korea” feliratot teszik rá. Aztán vannak variációk ...
Vagy pl - 20 év:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!