Bár már 2010-től nagyon kezdtek elterjedni az okostelefonok, én meg szeretem a modern kütyüket, mégis, 2013 közepéig, amíg tönkre nem ment, egy Nokia 6234-et használtam kisebb anyagi nehézség miatt, pedig már akkor is szerettem volna okostelót. Utána egy nagyon gagyi buta Telenor R252 volt átmeneti telefonnak, csak hogy el tudjanak érni, meg ébresztőnek. Aztán másfél éve megvettem a Huawei Ascend P7-et, amit azóta is rendszeresen használok, imádom!
29/F
Persze. Pl én is pár hónapja birtoklok "okos"telefont.
De ha olyan munkám lenne, mint az előbb említett mondjuk építőipari, ezer százalék, hogy én se vinnék magammal okostelefont :D Igazábl semmilyen ipari-jellegű munkához. Nem arra lettek kitalálva, hogy azt bírják :)
ziasztok!
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem szociológia szakára járok, következő félévben írom szakdolgozatom, aminek témája a nyomógombos telefont használók az információs társadalomban. Ehhez a kutatáshoz keresek alanyokat, akik vagy az okostelefon vélt negatív hatásai miatt nem tértek át ilyen típusú telefonra vagy korábban használtak okostelefont, de elegük lett belőle, emiatt váltottak vissza nyomógombosra. :))
Ha segítenétek nekem és ismertek ilyen embert vagy ti is ilyenek vagytok, akkor kérlek írjatok egy e-mailt a juard@hotmail.hu címre.
Köszönettel:
Simon Krisztián
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!