Bele esett az iphoneom a vizbe? Sos
Az akkut azonnal ki kell venni ilyenkor.
Készüléket szárítani (napokig tart)
Igen láttam már, sőt szedtem is szét. És te láttál már?
Nézd csak, ott a 2 kis csavar, mi a problémád?:
Az akksi kivevés is alap vízbe esett eszközöknél, jogos.
"Aha, és lesz neki otthon torx csavarhúzója? Garanciáról, szakértelemről nem is szólva. Nagy koponya vagy!"
Drága barátom!
A fizika magas ívben sz@rik arra hogy iphone esett-e vízbe vagy nem, és hogy van-e otthon torx csavarhúzó vagy nincs.
Attól még Akku+víz=halál.
Ki kell venni az akkut amilyen gyorsan csak lehet (lehetőleg perceken belül).
Persze ettől még nem bizonyos hogy túléli, de ha bennemarad az akku az nagyon nagymértékben rontja a túlélés esélyeit.
Ez van, ezt kell szeretni.
Egyébként ha vízbe dobod a garanciáról már onnantól nem kell beszélgetni, mert nem attól fog elveszni hogy szétszedi :)
Egyrészt én egy sima bicskával csavartam ki a szóbanforgó csavarokat, másrészt vegyük sorba:
-Van garanciája és érvényes biztosítása beázásra: A kérdező komplett retardált, hogy itt érdeklődik GYK-n, irreleváns a válaszunk.
-Van garanciája de nem érvényes beázásra: A telefon nagyobb valószínűséggel megy tönkre ha nem szárítja ki minél hamarabb, amire a garancia amúgy sem érvényes; vagy megmenti a telefont de bukja a garanciát.
-Nincs már garancia a készülékre, így vagy megadja a lehetőséget, hogy megmentse egy kiszárítással, vagy hagyja ahogy van.
Mégis melyik esetben ne essen neki AZONNAl áramtalanítani és szárítani az eszközt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!