Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért jó egy érintőképernyős...

Miért jó egy érintőképernyős mobil és miért nem?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 20:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Biztos h a n97 jobb mint a samsung star.De Samsung is jobb egy sima gombosnál.
2010. ápr. 25. 10:18
 12/16 anonim ***** válasza:
78%
Miért, mit értesz "sima gombos" alatt? "Sima gombos" lehet olyan egyszerű is mint egy tetris, nulla funkcióval, de lehet mondjuk egy Symbianos smartphone is (Nokia N és E sorozat pl). Szerintem utóbbiak közül jópáran SOKKAL jobbak, mint jópáran az érintősök közül..
2010. ápr. 25. 13:55
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
n95-t írtam, az "sima gombos" de hatszor annyit tud mint a samsung s5230.
2010. ápr. 25. 14:06
 14/16 anonim válasza:
78%
Nekem LG Kp 500 -as van ,de nem vagyok vele megelégedve ,mert egyszerűen nehéz a kezelése ,tokban hülyén néz ki.Mellette szól viszont hogy szép nagy kijelzője van,szépen fényképez.De a kezelése az nagyon sz@r,meg is kell szokni,meg minden de akkor is gyenge.A menőzésről meg annyit hogy ennek semmi köze ahhoz mert szerintem az is hülye volt aki kitalálta ezt az érintős baromságot,nem beszélve arról hogy mindig maszatos a kijelző.
2010. ápr. 25. 21:09
 15/16 A kérdező kommentje:
bocs akkor n95. csak annyira sokan vannak a mellett hogy annyira jó az érintőképernyős mobil de sokan viszont h annyira szar. most új mobilt akarok venni és nem tudom akkor h mi mellett döntsek.
2010. ápr. 26. 16:52
 16/16 A kérdező kommentje:
végül most vettem egy érintőset kiváncsiságból. igazából nem nagy szám. az elején tök jó meg minden. és van benne igazság mert tényleg maszatos és néha félre nyomódik.többet nem lesz érintősöm.
2010. júl. 9. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!