2 giga mobilnet mire/meddig elég?
Sziasztok!
Másik tarifacsomagot kényszerülök választani. Eddig csak 500 mega mobilnetem volt, ami kb 2-3 napig volt elég, ebből kifolyólag nincs tapasztalatom 2 giga meddig bírja?
"Csak" híreket olvasni, facebookozni, illetve a futós applikációmhoz használnám. Kitart egész hónapban? Itt is oda kell figyelni, hogy ne "hagyjam úgy", mert máskülönben leszívja a teljes adatforgalmat, vagy itt azért pl. hagyhatom bekapcsolva?
Köszi előre is.
Bocsi, most utánanéztem és nem 500, hanem 300 mega netem van a jelenlegi csomagban.
Matekból annyira azért nem vagyok rossz, éppen azért számoltam én is így, hogy akkor max 2 hét körül fogja nekem bírni ( 500 megával számolva) Viszont minden megkérdezett munkatársam azt mondta, hogy 1 hónapig simán elég nekik a 2 giga, pedig folyamatosan be van kapcsolva az adatforgalom...
Nem akartam túl szőke nő lenni...de akkor ezek szerint lehet, hogy valamelyik applikációm szívja le az adatmennyiséget... Ez is érdekes, mert a telefonomnak kicsi a tárhelye, ezért alig van rajta 1-2 dolog...
Köszi!
"Csak" híreket olvasni, facebookozni, illetve a futós applikációmhoz használnám"
Gugli maps alapú térképhasználata is van?
Nade, ha nincs a telefonodon, tegyél fel egy adatforgalom számlálót és pár napon át nézegesd a statisztikákat. Ha van felesleges forgalom, egy tűzfallal ki tudod lőni azt az alkalmazást. Ha magára hagyod az androidot, lényegében fingod sincs róla, hogy mikor éppen mit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!