Xiaomi redmi 3S prime telefont hol érdemes venni?
Kinèztem magamnak ezt a telwfont eustockon,de valahol olvastam valakit hogy onnan gyari ROMmal szallitjak ki,es utaja jem lehet ra magyar ROMot rakni. En nem ertek ezekhez de nem akarok egy kinai nyelvu telefont venni. De eustockon csak 55 ezer,mig mashol 60-65. Segitsetek! Hol vegyem hogy legyen magyar nyelv rajta?,(ha egyszeruen ra lehet rakni nekem az is jo)
Elore is koszonom a segitseget!
"A Xiaomi Redmi 3S Prime ezen verziója már teljesen az európai igényekhez igazítva jelenik meg. A készülék támogatja az FDD LTE B20-as frekvenciát, így a Vodafone felhasználók is már mindenhol Magyarország területén ki tudják használni a 4G nyújtotta előnyöket. Az Android 6 Marshmallow alapú MIUI8 Global verziós szoftver OTA-n kapja meg a rendszeres frissítéseket. A dobozban gyári EU dugós töltő található"
Ehhez le kellett görgetnem kb. fél oldalnyit.
Viszont ahogy elnézem most nincs náluk raktáron, úgyhogy legegyszerűbb ha rájuk dobsz egy e-mailt, és akkor két legyet ütsz egy csapásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!