Te hányadik mobilodat használod éppen a kezdetek óta?
Figyelt kérdés
2016. okt. 2. 10:57
3/14 anonim válasza:
A harmadikat. Az első 8 év után tönkrement, de párhuzamosan használtam egy másikat is, mert egy időben sokat voltam külföldön, és kellett egy ottani sim kártya is. Mikor az első elromlott, függetlenítettem a másodikat, és azt használtam, amíg egy kirándulás alkalmával úgy el nem ázott, hogy az akksi alatt konkrétan nedves volt - így kénytelen voltam venni egy harmadikat, 2 éve.
7/14 anonim válasza:
Most használom a 3-4. telefont.
Még 16-17 évesen az első nyomógombosom vagy 8 évig kihúzta, aztán kaptam egy Xperia X8-at, az is lehúzott vagy 3 évet, majd vettem egy Lumia 530-at, de mivel nem tetszett, vettem mellé egy Xperia T-t ez a kettő van most.
8/14 anonim válasza:
Azt hiszem, ez az ötödik. 2000-ben vettem az elsőt. :)
(Alacsonyabb is lehetne a szám, ha az egyiket nem vágtam volna földhöz egy igen rossz napomon, és nem törött volna össze a kijelzője - szerintem ma is működne.)
10/14 anonim válasza:
Nem vagyok nagy "telófaló", így csak az ötödiket, de ez az első érintős okosteló, az előzőek mind nyomógombos butatelefonok voltak.
2004 óta van mobilom, azóta sorrendben: Sagem myV-55, Motorola W375, Nokia 6234, majd csak átmeneti telefonnak Telenor R252, és most Huawei Ascend P7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!