Csak én nem tudok telefont választani mostanában?
*nem olyan kérdés, hogy ki mit venne :P
Régen olyan volt, hogy az ember kinézte a legjobb telefont (vagy a legjobbat amit megtudott venni) és annál nem igen volt jobb
Most meg itt állok és nem tudok dönteni, hogy milyen is kéne.
Kb van vagy 5 kiszemelt telefon és mind másban jó pl egyik vízálló másiknak jó az audió része, egyik nagyobb, másik kisebb...
Kb napi szinten változik a véleményem pl Végre egy vízálló teló kéne... aztán másnap de a hangzás fontosabb... harmadnap de nagyobb és szebb az amoled kijelző jobb...negyednap de az ios optimalizáltabb... ötödnap de a netes oldalak stb androidon jobbak... de az android agyon van bloatware-zve
Most a kérdésem az lenne, hogy más is így van vele?
Az élet gigantikus problémái...
Örülnöd klellene neki :)
first world problems :D
Hát 100 évvel ezelőtt volt egy házad amin nem fújt be a szél/meleg volt már szinte megvolt mindened, nem volt a sok szar amire lehet költeni.
Először én is úgy voltam vele, hogy "túl nagy" most 5.5"-os telefonom, de ettől nagyobbat is bevállalnám.
Nekem ami a sok telóról hiányzik azok a nyomógombok (vagy legalább kapacitív gombok), olyan szar szerintem, hogy a teló kijelzőéből vesznek el...
[Illetve gondolom fagyás esetén lehet még halál, hogy nincs akár csak egy home gomb]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!