Váltani fogok. Samsung galaxy s7 edge, vagy note 7?
Figyelt kérdés
Szoval most egy iphone 6s pluszom van. Teljesen megvagyok elegedve vele, gyors, nem laggol, eros, szep kepernyo stb...egyedul a kamerajaval nem vagyok megelegedve. Ez miatt lesz a valtas.
Utana neztem, hiaba ragtak dupla kamerat az iphone 7s-be, meg igy jobban teljesit a samsung s7/note 7.
Csupan azt nem tudom, hogy melyik a ketto kozul a jobb es erosebb telefon. Plusz jo lenne tudni, hogy a ketto kozul melyiknek van jobb kameraja marmint s7edge vagy note 7-nak?
Uii: elvileg par honapon belul ujra kaphato lesz a kirobbano sikert arato note 7 szoval a kerdeses valtas nem a reggel fog megtorteni.
2016. okt. 1. 03:20
1/7 anonim válasza:
Ugyan az a kamera van mindkettőben... amugy note 7-et vennem ha most vennek mobil de mar megvettem az s7 edget ugyh felesleges lenne a valtas, s7 edge jobban tetszik dizajnra de ha most kellene donteni akkor note 7 lenne a befuto
2016. okt. 1. 06:38
2/7 anonim válasza:
Inkább sima S7 vagy S7 edge mert ezek jók.
A Note7-et csak hónapok múlva ajánlott venni ha már minden hibáját kijavították és megbízható példányokat lehet majd kapni. A Note7-el állítólag olyan probléma is van hogy a hőcső rendszer is hibás benne és ezért jobban melegszik mint kellene. Ez a hőcső rendszer a sima S7-ben vagy S7 Edge-ben jól működik és csak langyosak terhelés mellett is a telefonok.
2016. okt. 1. 10:12
3/7 anonim válasza:
A Note 7 robban😂😂
2016. nov. 26. 17:58
4/7 anonim válasza:
Aztaaaaa... Ezt a lassú felismerést :o)
2016. nov. 26. 21:28
5/7 anonim válasza:
Robbano sikere volt s notenam szo szerint berobbant a köztudatba ...
2016. nov. 29. 07:42
6/7 anonim válasza:
Nem azért hogy védjem. Mert nagy hiba volt a Note 7. De ha 10 millió emberből csak pár ezer a nagyonhülye akkor már mindegyik az? Na de vissza lehetne hívni mind a 10 milliót agymosásra hogy biztosra menjünk. Mert fennáll a veszélye hogy még kiderül néhány másikról is hogy ők is nagyonhülyék. Utána hogy még biztosabb legyen megkérni mind a 10 milliót hogy ne szaporodjanak. Mint ahogy a Note7-el is ezt tették.
2016. nov. 29. 11:26
7/7 anonim válasza:
utolsó vállaszolónak igaza van ha bár a több ezer az eléggé sok de azért a Note 7 jó teló
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!