Mi a véleményetek a Samsung I8200 telefonról? Kinek van tapasztalata?
Az hogy két magos, az azt is jelenti, hogy a net gyorsabban fut rajta, mint az egy magosokon?
Szeretnék vásárolni ilyen telefont, de ilyen piciben (4") megbízható, 4 magos telefont nem ismerek.
Van valaki aki tud más megbízható mobilt, megfizethető áron? Segítsetek légyszi!
Szériahibás akku miatt, és ez csak legújabb modelleket érinti.
Az interneted sebessége nem csak a telefontól függ. Attól is függ milyen típusú internet előfizetésed van. Ha a neted is kellően gyors akkor rendesen lehet böngészni ezen a telefonon.
Mondjuk én internetezésre egy nagyobb képernyőméretű telefont keresnék. Esetleg egy korábbi Note-ot. Ha Android 6 Marshmallow-ból egy NightOwl kiadást telepítesz rá akkor villámgyors lesz még egy Note 1 is. De érdemesebb Note 3-t keresni a fulhd felbontás miatt.
Bár újonnan ahol még lehet kapni ott 130 ezer [link] de használtan sokkal olcsóbban is megveheted mert elég nagy a választék az eladó példányok között.
Köszönöm a segítségeteket.
Valójában egy Xiaomi Redmi3 tulajdonosa vagyok, nagyon jó, gyors készülék, de a mérete - 5" - elég nagy. Ezt nem lehet zsebre tenni, nehéz egy kézzel kezelni, stb.
Ezért gondoltam a Samsung s3 mini i8200-es verziójára, amit telefonálásra, sms-re mail-ek megnézésére lehetne használni, netezésre pedig maradna a Redmi3.
Gondolom a gyorsaság tekintetében nem várhatok sok jót a Samsungnál.
Köszi a hozzászólásokat, ha még lesz ötlet, írjatok!
Használt iPhone 5s. Nem 4 magos, de gyorsabb mint a legtöbb olcsóbb 4 magos telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!