Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ismertek olyan iPhone alkalmaz...

Ismertek olyan iPhone alkalmazást (lehetőleg ingyeneset), ami lezárt telefon esetén villogó fénnyel jelzi, ha kerestek?

Figyelt kérdés
Csendes mód esetén tudom, hogy be lehet állítani, de nekem olyan kellene, ami jelezné nekem a nem fogadott hívásokat, hogy ne kelljen feloldani a mobilt minden alkalommal, ha meg akarom nézni, kerestek-e. Van androidra is hasonló, volt korábban ilyen telefonom, de nem tudom, mi volt a neve az appnak. Köszönöm a válaszokat.

2016. szept. 30. 11:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen.
2016. szept. 30. 11:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Elég baj! Nekem is kellene.
2016. szept. 30. 12:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Olyan van hogy csendes módban villogtatja a kamera ledet a bejövő hívás vagy sms érkezésekor.
2016. szept. 30. 12:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy a csendes módos megoldást ismerem, de reméltem, hogy van valami külső program is. Nagy kár, mert irtó hasznos lenne, és szerintem sokunknak. Köszi a gyors válaszokat!
2016. okt. 3. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!