Hogy lehet az, hogy az apple levédette a 3D Touch üzemmódot (nyomásérzékeny kijelző), erre a legújabb Xiaomi kínai márkajú telefonban ugyan ez a nyomásérzékeny kijelző van. (? )
Elnézést, hogy nem néztem utána...
Koszonom a valaszodat.
De akkor a samsung miert nem elit be ilyet a telefonjaikba?
En csak a 3D Touch miatt vettem iphone-t. Tetszik ez a dolog...
Samsung parti vagyok, de annyira raszoktam erre a 3D touch funkciora, hogy nem igazan tudnek lemondani rola...
Varhato, hogy a samsung besobb majd egy ilyet a kihelzo ala?
Én most megtettem neked, mert én sem tudtam pontosan de érdekelt a dolog. :D ;)
Azt nemtudom, hogy samsungéknál mikor látják majd szükségesnek ezt a dolgot...nem olvastam még utalást erre sehol :)
Több módszer is van a nyomásérzékenységre. Szabadalomként csak konkrét módszert lehet beadni amit előtte más még nem adott be. A Xiaominak valószínűleg van egy másik módszere erre.
Találkoztam már szoftveres megoldással is ami azt figyeli hogy milyen felületen érintkezik az ujj a kijelzővel.
Van a digitális mérlegekben alkalmazott piezokristályos érzékelés is ami túl általános és elterjedt ahhoz hogy bárki is levédethesse. Az is lehet hogy ezt alkalmazzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!