Hány éves kortól ajánljátok az Iphonet?
jaj bocs gaz a SZAR htc legalsó kategoriába tartozik az iphoene meg a legfelső kategoria
mellesleg ne írj többet ebbe a kérdésbe
Azt mondja htc legalsó kategória...xDD ezen jót röhögtem :P kisszivem... te nagyon nem értesz a mobilokhoz. :D bazos2.sk pedig nemtoom....vmi telózseni.
Amúgy tőlem onnantól kapnál iPhonet, ha tudnál rá vigyázni. Bár nem hiszem, hogy vennék ájfóónt a gyerekemnek bármikor is, mert annyi pénzt nem ér meg, amennyit kérnek érte.
Nem neked mondtam
Kulonben meg semmi kozodd hozza
Bazos egyaltalan nem telozseni a saját mobiljarol tud mindent mint ahogy en is kulonben meg nem sokat
Meg a másolás beillesztése nagyon megy neki
Mit illesztettem be?Mi a gondod?
Látni,hogy az agyatlanok vesznek iPhonet,jó az neked,hagyjad csak,az a világ legjobb mobilja a maga 600mhz-es vicckamerájával és a kis kijelzővel.
iPhone annyi ró,hogy egyenesen nem is meremi használlni,mert nem érdemlem meg,sőt le is tiltom magam inkább az app.storeról,de HA MÉG EGY OLYAN KÉRDÉST FELMERSZ TENNI,HOGY NEMTUDSZ VALAMIT MOBIL KATEGÓRIÁBA,AKKOR EGY SZ@RFASZÚ KIS iPHONE BUZA VAGY!
ISTEN ÁLDJON,SZEGÉNY SZÜLEID.
jA ÉS MI AZ,HOGY Iphone?
Abból van sok,analog tv-s 2sim kártyás mtk chiset platformra épülnek.
Mi az hogy ne írjak több kérdést ? Mi közöd van hozza? Kulonben mit csinálsz ? Ide jössz A htcdel és fejbe utsz vele talán arra jo
Kulonben meg ne is vegyél a kezedbe Iphonet az ilyen Iq hiányos hulyeknek nem való mint te (
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!