Telekomos Huawei p8 frissítés?
Frissítettem a huawei honlapján található Telekomos rommal(B323) a telóm és hívásnál recseg a hang. Ez már egyébként ki is van javítva, van újabb rom (B336) csak a telefonom nem talál frissítést. Ilyenkor mit lehet tenni?
Az olvastam, hogy régebbi romot kellene rátenni (b196) és akkor találna frissítést. Hogy lehet régebbi romot rátenni? Samsungnál ez könnyen ment, de a huawei még nagyon új nekem és nem találtam még megoldást a neten.
Vissza kell tenni a B196-os romot és az engedi frissíteni B336-ra, ami elég jó, legalábbis én még nem találtam hibát. Ezt úgy tudod megcsinálni, hogy először feltekepíted a rollback romot ami engedélyt ad arra, hogy réggebi rendszert telepíts fel. Ezután feltelepíted a B196-os romot és onnan már tudod frissíteni a frissítésnél.
B196-ot innen tudod letölteni: [link]
Rollback rom: [link]
Ha nem vagy még jártas a témában, akkor érdemes olvasgatni mielőtt nekiállsz.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!