Houseboy69 kérdése:
Xperia z1 imei csere?
Figyelt kérdés
Lehetséges? Ha igen hogyan?
Csak a megoldással kapcsolatban válaszoljatok légyszives.
Az idevonatkozó jogszabály bemásolása nem érdekel.
Tudom hogy illegális de ha már kifizettem érte egy csomo penzt nem hagyom veszni...
2016. szept. 27. 07:45
1/5 hannibalking válasza:
2/5 anonim válasza:
szerintem klasszikus eset, valaki kivette előfizetésre a telefont a kérdezőnk megvette az eladó nem fizette a számlát igy leblokkolják a telót IMEI szerint és a kérdezőnk meg megakarja ezt előzni igy megcseréli az IMEI -t, igazad van tedd meg én is megtenném akár legalási akár nem ...
3/5 A kérdező kommentje:
A probléma h az előző tulaj nem fizette, a szolgáltató meg letiltotta. Persze akkor már megvettem.
2016. szept. 27. 13:35
4/5 anonim válasza:
Simán fel lehet jelenteni.
Ha 50.000 ft felett volt (min 50.001) akkor az már bűncselekmény. Remélem volt adásvételi, és nem a hülyébbik csapathoz tartozol.
5/5 A kérdező kommentje:
Van adásvételi, de 50alatt volt.
Mindenesetre az elsőnek köszönöm a segitséget.Próbálkozok vele.
2016. szept. 27. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!