Megéri venni egy "csúcskategóriás" drága telefont? Meddig fogja bírni?
Én zöld kezet nyomtam :D
Egyébként szerintem az Iphone 7-nek se kell 15 év, hogy fejletlen legyen az akkori telefonokhoz képest.
Kedves válaszoló.Véleményem szerint az S6 nagyon megéri az árát főleg most,hogy szinte (árukereső) lassan egy középkategóriás telefon árához közelít.
Nem fényezem,de 1.5 év használat után sosem fagyot és lassult le.
Hát igen ez szép is jó, csak azért sajnos a technológia világa nem épp arról híres hogy olyan hihetetlenül tartósak a termékek. És ha 3 év múlva meghal a csúcs telefonod akkor cseszheted. Míg az olcsóbb telefont mondjuk 1 évente váltod akkor többet veszel belőle és 1 évig mindre van gari.
Amúgy kb felesleges ezen elmélkedni mindenki úgy csinálja ahogy szeretné. Én azon vagyok hogy inkább több olcsó (mivel azis kibír 2-3 évet) és nem egy nagy hisz hiába kapsz akkor csúcsmobilt, több év múlva kb annyit fog tudni mint az akkori olcsó android.
Húú de hül.yén hangzik :D
"Én azon vagyok hogy inkább több olcsó (mivel azis kibír 2-3 évet) és nem egy nagy hisz hiába kapsz akkor csúcsmobilt, több év múlva kb annyit fog tudni mint az akkori olcsó android."
Gazdaságilag működőképes logika, csak így folyamatosan xar szolgáltatást nyújtó készüléket fogsz használni.
Egyébként tisztelet a kivételnek ,de az ezt az elvet követő emberektől szokott származni a "xar az android, állandóan lefagy, laggol, kikapcsol" vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!