Telefonokat, az ember ugye sok jót hall róluk hogy "jók" "gyorsak" "olcsók"
Titeket meggyőznek ezzel?
(Telefon vásárlás előtt vagyok de nem tudom bízzak-e a fenti márkában, valahogy engem a 3 fent említett dolog nem hat meg, mármint "miért nem adod drágábban, ha ilyen jó")
Ha kifutna elromlana az s7 edgem akkor oneplust vennek, azert olcso mert a kinaiak tamogatjak azokat a gyarakat melyek kulfoldi eladasra szan telefonokat igy olvastam de amugy igen bivaly telefon lehet ... csak lenovot nem vennek ezek kozul
2016. szept. 27. 19:06
12/20 anonim válasza:
11#
Még is gyorsabb egy S7 edge és az Qhd-t hajt.
2016. szept. 27. 19:22
13/20 anonim válasza:
10#*
2016. szept. 27. 19:23
14/20 A kérdező kommentje:
másik fő kételyem 4#es írta le, régen ugye hiába volt fullos a cucc a telefonban akár hány ghz akármennyi ram, félév év után belassult mint állat
Én az "antutuban ennyit ért el" véleményekre nem adok, van hogy azt megmásítják a gyártók (nem is tudom hol bukott ez ki)
Szerintem maradok a régieknél azért köszi a válaszokat!
2016. szept. 27. 19:57
15/20 anonim válasza:
"régen ugye hiába volt fullos a cucc a"
Itt a hangsúly a "régen"-en van. Most már nem régen van.
Teljesen módosult a piac, az olcsóbb kategóriás telefonok nyújtanak olyat, mint a pár évvel ezelőtti flagshipek.
HA van rá pénzed, és nem érződik meg a költségvetéseden, akkor szíved joga, hogy mennyit adsz ki egy telefonra. Én csak azt mondom, hogy nyugodt szívvel tudom ajánlani ezeket a márkákat is, mert árkategóriájuk legjobbjait ők állítják elő.
2016. szept. 27. 20:32
16/20 Alex Fly válasza:
@14 és persze, hogy az Antutu (és a többi szintetikus teszt) nem mérvadó. Egyes készülékek érzékelik a tesztprogram futását és a normál értékekhez képest módosítják a beállításaikat a jobb eredmény érdekében. Konkrétan pl. a Samsung telefonok...
2016. szept. 27. 22:18
17/20 anonim válasza:
Mintha az Iphone Benchmarkok nem lennének elcsalva... :"DDD Nyilván.
2016. szept. 28. 07:04
18/20 Alex Fly válasza:
Persze. De ha csak az említett program listáját nézzük: One+, Xiaomi, ZUK, LeEco, nubia... Egyik sem az a márkan amelyik a teljesítményhajkurászásáról lenne híres a konkurencia miatt. Mégis mindegyik a SGS7 előtt végzett -ami egyedül a Samsung számára presztízskérdés.
2016. szept. 28. 08:46
19/20 anonim válasza:
De most komolyan gyerekek telefon antutun eler 130 000 pontot vagy 110 000 vagy 90 000... ha fut rajta minden aminek kell azt a par miliszekundumos valtast akar kep akar erintesre valo reagalast ki veszi eszre ? Ez csak olyan presztizs rangsor, kinek van hosszabb madarkaja a gatyaban csak valaki ugy meri, ahogy van, masok meg huzzak 2 kezzel hogy nekik legyen a hosszabb
2016. szept. 28. 16:38
20/20 anonim válasza:
19#-es valamivel muszály volt az Iphone 7-et behypolni. Mert a telefon kb egy nagy nulla 2016-ot tekintve
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!