Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ti vennétek ilyen telefon...

Ti vennétek ilyen telefon márkákat?

Figyelt kérdés

Xiaomi, huawei, lenovo, one(plusone)stb

Telefonokat, az ember ugye sok jót hall róluk hogy "jók" "gyorsak" "olcsók"

Titeket meggyőznek ezzel?

(Telefon vásárlás előtt vagyok de nem tudom bízzak-e a fenti márkában, valahogy engem a 3 fent említett dolog nem hat meg, mármint "miért nem adod drágábban, ha ilyen jó")

2016. szept. 26. 20:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha kifutna elromlana az s7 edgem akkor oneplust vennek, azert olcso mert a kinaiak tamogatjak azokat a gyarakat melyek kulfoldi eladasra szan telefonokat igy olvastam de amugy igen bivaly telefon lehet ... csak lenovot nem vennek ezek kozul
2016. szept. 27. 19:06
 12/20 anonim ***** válasza:

11#

Még is gyorsabb egy S7 edge és az Qhd-t hajt.

2016. szept. 27. 19:22
 13/20 anonim ***** válasza:
10#*
2016. szept. 27. 19:23
 14/20 A kérdező kommentje:

másik fő kételyem 4#es írta le, régen ugye hiába volt fullos a cucc a telefonban akár hány ghz akármennyi ram, félév év után belassult mint állat

Én az "antutuban ennyit ért el" véleményekre nem adok, van hogy azt megmásítják a gyártók (nem is tudom hol bukott ez ki)

Szerintem maradok a régieknél azért köszi a válaszokat!

2016. szept. 27. 19:57
 15/20 anonim ***** válasza:

"régen ugye hiába volt fullos a cucc a"

Itt a hangsúly a "régen"-en van. Most már nem régen van.

Teljesen módosult a piac, az olcsóbb kategóriás telefonok nyújtanak olyat, mint a pár évvel ezelőtti flagshipek.

HA van rá pénzed, és nem érződik meg a költségvetéseden, akkor szíved joga, hogy mennyit adsz ki egy telefonra. Én csak azt mondom, hogy nyugodt szívvel tudom ajánlani ezeket a márkákat is, mert árkategóriájuk legjobbjait ők állítják elő.

2016. szept. 27. 20:32
 16/20 Alex Fly ***** válasza:
@14 és persze, hogy az Antutu (és a többi szintetikus teszt) nem mérvadó. Egyes készülékek érzékelik a tesztprogram futását és a normál értékekhez képest módosítják a beállításaikat a jobb eredmény érdekében. Konkrétan pl. a Samsung telefonok...
2016. szept. 27. 22:18
 17/20 anonim ***** válasza:
Mintha az Iphone Benchmarkok nem lennének elcsalva... :"DDD Nyilván.
2016. szept. 28. 07:04
 18/20 Alex Fly ***** válasza:
Persze. De ha csak az említett program listáját nézzük: One+, Xiaomi, ZUK, LeEco, nubia... Egyik sem az a márkan amelyik a teljesítményhajkurászásáról lenne híres a konkurencia miatt. Mégis mindegyik a SGS7 előtt végzett -ami egyedül a Samsung számára presztízskérdés.
2016. szept. 28. 08:46
 19/20 anonim ***** válasza:
De most komolyan gyerekek telefon antutun eler 130 000 pontot vagy 110 000 vagy 90 000... ha fut rajta minden aminek kell azt a par miliszekundumos valtast akar kep akar erintesre valo reagalast ki veszi eszre ? Ez csak olyan presztizs rangsor, kinek van hosszabb madarkaja a gatyaban csak valaki ugy meri, ahogy van, masok meg huzzak 2 kezzel hogy nekik legyen a hosszabb
2016. szept. 28. 16:38
 20/20 anonim ***** válasza:
19#-es valamivel muszály volt az Iphone 7-et behypolni. Mert a telefon kb egy nagy nulla 2016-ot tekintve
2016. szept. 28. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!