Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudok összerakni egy...

Hogyan tudok összerakni egy 3g-s iphonet? A sztori: Interneten vettem egy 3g 16gb-os iphone-t amint után gyártott hátlap volt.

Figyelt kérdés

Küldték az eredetit is ami nem is volt vészes, szóval gondoltam itthon visszarakom, mert az után gyártott nagyon eláll a telefon oldalán.Ez eddig okés. (gondoltam)Nekiálltam...Szépen kivarázsoltam kb871846463874 csavart a telefonból,szétszedtem csontra mindent,az eredeti hátlapba átragasztottam az aksit,beszereltem a kamerát,szóval haladtam...de a középső keret már bajos volt.Megakadtam,és most itt rohad a nyakamon egy 3g 16gb-os iphone úgy,hogy nem lehet használni..Székesfehérváron tud valaki jó mobil boltot,ahol nem egy rettenet áron visszateszik nekem?

(Kérlek ne írj olyat,hogy de f-sz vagy,hogy otthon elkezdted csinálni) (rájöttem már)

2010. ápr. 24. 08:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Sima GSM bolt nagyon nem foglalkozik evvel.Apple boltban csinálják csak de lehet 10ből megúszod.
2010. ápr. 24. 09:02
 2/3 A kérdező kommentje:

és Székesfehérváron van ilyen?

mert csak gsm bolt-ot tudok sajna

2010. ápr. 25. 08:36
 3/3 anonim ***** válasza:

fehérváron nincs apple store, legközelebb pesten van a westendbe például, de szerintem nemérdemes odamenned, mert garancia nélkül szóba sem állnak veled, hátlapot sem cserélnek csak az egész készüléket, tudom mert voltam már.

Iphone szervízt kérdezz meg, neten találsz címeket, de a legtöbb pesti.

2010. ápr. 25. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!