Huawei Y5II jó telefon? Egyszerüen nem találok ezen az áron hosszútávon működő telefont.
Én sajnos bedöltem a Thor dukmálóinak :(
Aki annyira ajánlja tuti, h nincs neki!
A garancia futár általába úgy működik, h a garanciális eredetü hibákat ingyen javítják és viszik, hozzák.
Kérdés ugye, h ebben az esetben mi lesz elkönyvelve garis javításnak.
Thoor:
Gyorsan merült,
GPS jeleket eldobálta,
WEP, azaz jelszóval védett WIFI hálózatokat állandóan eldobálta,
Hangszóróhiba,
Nehéz volt leszedni a hátlapot.
Akksija nem volt kivehető
15%-nál 5 perc után teljesen lemerült.
Ezek miatt adtam el.
Elég lett volna ha megnézem az árukeresőn a véleményeket, de nem tettem. Azóta vettem egy huawei 625.öst. egy álom a fenti telefonhoz képest.
Tényleg nincs Vernee-m.
Xiaomi Redmi 3-am van. 45ezer forint volt. 890ft volt a futár. 3 napon belül megjött.. készpénzben fizettem és nem volt semmi probléma. Eustock-ról rendeltem. Ha bármi probléma van írok nekik küldik a Futárt, elviszik megcsinálják visszahozzák. Nekem semmi dolgom, költségem nincs.
"Ha bármi probléma van írok nekik küldik a Futárt, elviszik megcsinálják visszahozzák."
Mióta van meg a telefon?
Egy év rá a garancia. Hányszor szorult már javításra?
Most azért bass.zam szét a telefont, mert próbáljam ki a szervízt? Tudod értem én hogy fontos a garancia, de én alapvetően nem azért veszek telefont hogy elromoljon. De lehet én vagyok maradi.
Amúgy segítek Facebook -- > Eustock --> Dobsz nekik egy üzit hogy hogy megy a garanciáztatás.
Nekem is Thor-om van, és semmi ilyet nem csinált. A beépített akku meg szerepel a specifikációknál.
#16 WEP dobálás valóban hiba(nem csak Thor-nál egyébként), de soha sem fordult elő nekem a WEP titkosítású hálózatok hiányából kifolyólag.
Egyébként tényleg nem stimmel.
Az akkuja kifejezetten robusztus, wifi-vel minimum fényerő mellett 6-7 órányi netezést simán kibír.
GPS megbízhatóan és gyorsan működött.
Hangszórója nem egy nagy szám, de így is jobb, mint amit a hasonlóan olcsó telefonokon van.
A hátlap könnyen leszedhető.
Kb miden újabb telefonbab beépített akku van, és Thor-ban negyed órán belül ki lehet cserélni egyébként.
15%-nál még egy 2+ órát kibír zsebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!