IPhone adatok költöztetése így rendben lesz?
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy venni szeretnék egy új iPhone-t (előző már 5 éves), és szeretnék átköltöztetni rá mindent (appok kivételével).
Amit eddig tettem:
Felszinkronizáltam mindent a régi készülékről iCloudba, majd kijelentkeztem. Ezután alaphelyzetbe állítottam a mobilt. Ha ezután az új telefonon bejelentkezem a régi Apple ID-vel, akkor mindent visszamásol a telefonomra, igaz?
A későbbiekben majd el szeretém adni a mobilt, de nem akarom, hogy az Apple letiltsa.
Megcsináltam mindent? Kell nekem még valamit tennem a régi mobillal, hogy eladhassam rendesen? Ha igen, kérlek jelezzétek.Sosem mentettem még iPhone tartalmat. Köszönöm a válaszokat.
A régi készüléken hányas iOS van?
Egyébként pedig a zenéid nem lesznek meg ha csak nem valami streaming szolgáltatót használsz (Apple Music, spotify).
Az új készüléken amikor először beállítod, ki kell választanod, hogy visszaállítás iCloud mentésből.
iOS 9.3 van rajta. A zenéket a számítógépen tárolom, szóval az nem baj, ha elveszik. Majd visszateszem az iTunes-szal.
Az új mobil meg iOS 10-es lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!