Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyha a telefonomból kicserél...

Hogyha a telefonomból kicserélem az elemet, akkor a képek, és a videók elvesznek róla?

Figyelt kérdés
Tegnap leejtettem a telefonomat, összeraktam, de nem működött. Egész éjszaka töltöttem, mert azt hittem, lemerült az elem benne azért, mert leejtettem. Arra gondoltam, hogy lehet, hogy fordítva van benne az elem, de én nem tudom hogy kell szétszedni. Ma reggel az egyik informatikus diákomnak oda adtam, és elmondtam neki mi történt, és azt is, amire gyanakszom, szétszedte, és megfordította benne az elemet, összerakta, vissza adta, nyomogattam, de még mindig nem működött. Vissza adtam neki, valamit megnyomott, és jó lett. De aztán később feltűnt, hogy a dátum, és az idő nem jó rajta.. Megint vissza adtam neki, azt is megcsinálta. Jó volt, telefonáltam vele párszor, miközben órát tartottam, de ma megint leejtettem, és megint szétesett, összeraktam, de most nem jó, hiába töltöttem. Lehet, hogy megint fordítva tettem bele, de inkább már biztosra mennék és új elemet akarok bele. De hogyha kicserélem, a képek, és a videók elvesznek róla?

2016. szept. 23. 14:49
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat amúgy :D
2016. szept. 24. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!