Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Fog még lejjebb menni az...

Barna96 kérdése:

Fog még lejjebb menni az iphone SE és 6s ára?

Figyelt kérdés

Most került a boltokba az iphone7,

Kellett volna drasztikus áresést tapasztalnom az elmúlt két napban vagy inkább most kéne azt várnom a következő pár napban? Vagy már amennyit nyáron csökkent az ára, annál lejebb csak hónapok alatt megy?

2016. szept. 23. 14:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Igen, a használt telefonon is gondolkodtam, még meglátom. Igazából most néztem csak meg, hogy az 5S-t (16GB) még 90ezerért árulják, ergo az SE-ért (16GB) a 120k nem tűnik horribilis árnak, nincs értelme áresésre várni.

Utolsónak: Annyira árad az önteltség a szavaidból, közben pedig semmi hasznos információt nem osztasz meg. Idejársz levezetni a feszültséged?

Igen van továbbá a telefonokba tárhely, kamera, képfelbontás, stb... De mikor válik egy telefon használhatatlanná? Amikor az új szoftvert nem bírja már olyan sebességgel futtatni a régi hardver. Igen, sokaknak a kamera is rendkívül fontos, de itt meg megint csak az a nagy büdös helyzet, hogy lehet egy kamera 16 megapixeles, nem fog feltétlen jobb képet lőni egy 8 megapixelesnél, mert nem minden a megapixelek száma (ezt nem mint hozzáértő mondom persze, hanem a tapasztalat beszél belőlem). És azt tudom, hogy az iPhone SE kamerája gyönyörű képeket lő. Azt is tudom, hogy a oneplus3 vagy a Nexus 6P is szép képeket lő, sőt ezek a telefonok is 110-120ezer Ft körül kaphatóak nagyobb tárhellyel, mint 16GB, de ez már annyira off topic, hogy nem akarom folytatni. Ha van javaslatod, hogy iPhone SE helyett mit vegyek 100ezer alatt, ami nem Samsung privátban nyugodtan írd meg, örülni fogok neki!

2016. szept. 26. 18:48
 12/13 anonim ***** válasza:

Már nem azért de ugye nem nekem akarod megmagyarázni mi az a megapixel meg hogy mennyit számít?

Elárulom neked hogy amit leírtál az bizony az Iphonera is jellemző, láthatod az 5s már bizony igen csak lassacska. (Persze nyilván a menüben nem az de írásodból tekintve gondolom tudod hogy az jelenti a legkevesebbet)

Én ebben az árban az LG G4-et ajánlom. Sajnos nem nagyon van még belőve erre az ÁRpiacra az android. "Noname kínai" telefont meg nem ajánlok, nem hinném hogy odalennél érte. Megjegyzem tudod mennyire elég a 16gb-os SE? Mert hogy elég rossz vételek minősül. Ár csökkenésről még ne nagyon álmodj, az apple első olyan mobilja az elmúlt pár évben a mielőtt megemelem a kalapomat (van/volt piackészsége, kedvező ár)

2016. szept. 26. 19:55
 13/13 anonim válasza:
Nekem LG-m meg iPhone-om is van, szóval van tapasztalatom Android meg iOS terén is. Nos, én az LG-t valahogy nem szeretem, de még mindig jobb, mint a Samsung. Alapvetően jók a dél-koreai márkák, de ez a két telefon sose lesz a kedvencem. Viszont a kínaiak szerintem jók, próbáltam a Huawei-t és a Honor-t, nekem tetszettek, az egyetlen gondom az volt velük, hogy külsőre nem a legszebbek. Mondjuk ezek is a drágábbak között vannak. Szóval én az iPhone, a Huawei meg a Honor készülékeket ajánlom.
2016. szept. 27. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!