Samsung Corby-hoz milyen memóriakártya van?
illetve lenne több kérdésem...:$
1.milyen memóriakártya kell bele?
2.miért szereted/miért utálod?
3.füllhallgató jár hozzá?
Corby-t szeretnék, azért kérdezem.:)
írjatok légyszi jó, rossz véleményt is.:D
előre is köszii.:)
tán úgy hogy az előző telómnak 4megapixeles volt a kamerája azt szart se ért..hiába változtattam a felbontáson..
főleg mikor a gépre raktam a képet össze mosódott az egész..
jahha csak annyi nem vok olyan hülye mint te hogy azt mondjam rád hogy fogykos;D
inkább hagylak égni..szép a lángod..:D
nem talált volt fókusza;D
de hány éves vagy?:O
mert az írásodból úgy lehetsz 12..:]
Nem értem, hogy miért szidja mindenki ezt a telefont. Azért, mert sokan vettek, nagyon divatos, és valamit muszáj szidni? Nem tudom, van-e olyan telefon, amit nem kritizáltok. Lehet, hogy valakinek nem tetszik a külseje, de azért nem kéne ennyire lehúzni. Ha a kérdezőnek tetszik, akkor miért ne vehetné meg? Miért kell mindenben a rosszat keresni?
Nekem is Corbym van, és nagyon szeretem. Szerintem szép, a menük design-ja is nagyon jó, és szerintem egy telefonba fölösleges jobb fényképező. Lehet, hogy nincsenek benne játékok, eltörik, ha ledobod, és egyesek igényeinek nem felel meg, de egyáltalán nem olyan rossz, mint amilyennek mondják! Zenét is jól lehet hallgatni rajta, a rátöltött képek minősége jó, sokáig bírja az akkumlátor, nem tudom, mi kell még egy telefonba. :)
nekem nem törd be a képernyője pedig ma is leesett elég rendesen..:D
és pont arra a felére..
...ki így, ki úgy, kinek ez, kinek az...
előzőelőtti válaszoló...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!