Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Corby-hoz milyen...

Samsung Corby-hoz milyen memóriakártya van?

Figyelt kérdés

illetve lenne több kérdésem...:$

1.milyen memóriakártya kell bele?

2.miért szereted/miért utálod?

3.füllhallgató jár hozzá?

Corby-t szeretnék, azért kérdezem.:)

írjatok légyszi jó, rossz véleményt is.:D

előre is köszii.:)

2010. ápr. 23. 19:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

tán úgy hogy az előző telómnak 4megapixeles volt a kamerája azt szart se ért..hiába változtattam a felbontáson..

főleg mikor a gépre raktam a képet össze mosódott az egész..

jahha csak annyi nem vok olyan hülye mint te hogy azt mondjam rád hogy fogykos;D

inkább hagylak égni..szép a lángod..:D

2010. ápr. 25. 20:57
 12/21 anonim ***** válasza:
azért mosódott el mert balf_asz vagy és van tudsz fotózni..2. lehetőség hogy az előző telefonod vmi fostalicska autófókusz nélküli szardarab volt ami még a corbynál is szarabb
2010. ápr. 25. 21:01
 13/21 anonim ***** válasza:

nem talált volt fókusza;D

de hány éves vagy?:O

mert az írásodból úgy lehetsz 12..:]

2010. ápr. 25. 21:03
 14/21 anonim ***** válasza:
am meg én leszarom hogy milyen kamerával rendelkezik a telefonom fotózásra ott a Canon 550D ami 18 megapixeles és tükörreflexes EF-S 18-200mm OBIval:)
2010. ápr. 25. 21:14
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy miért szidja mindenki ezt a telefont. Azért, mert sokan vettek, nagyon divatos, és valamit muszáj szidni? Nem tudom, van-e olyan telefon, amit nem kritizáltok. Lehet, hogy valakinek nem tetszik a külseje, de azért nem kéne ennyire lehúzni. Ha a kérdezőnek tetszik, akkor miért ne vehetné meg? Miért kell mindenben a rosszat keresni?

Nekem is Corbym van, és nagyon szeretem. Szerintem szép, a menük design-ja is nagyon jó, és szerintem egy telefonba fölösleges jobb fényképező. Lehet, hogy nincsenek benne játékok, eltörik, ha ledobod, és egyesek igényeinek nem felel meg, de egyáltalán nem olyan rossz, mint amilyennek mondják! Zenét is jól lehet hallgatni rajta, a rátöltött képek minősége jó, sokáig bírja az akkumlátor, nem tudom, mi kell még egy telefonba. :)

2010. ápr. 26. 16:21
 16/21 anonim ***** válasza:

nekem nem törd be a képernyője pedig ma is leesett elég rendesen..:D

és pont arra a felére..

2010. ápr. 26. 20:11
 17/21 anonim válasza:
Én is Corby-s vagyok.:) Imádom.:) Semmi baj nem volt még vele, a menü iszonyatosan jó, már vagy 10x esett le a földre, de még semmi baja...ha vigyázol rá, akkor meg pláne nem...nem értem ezt a sok rossz kritikát olyanoktól, akik még nem is tartották a kezükben...ja és nagyon kényelmes kezelni, könnyű és a kamerája tényleg jó!:) A memóriája nem túl nagy, de mint látom akarsz bele memkártyát. Szerintem nem kell egy ilyen telefon használójának max 13 évesnek lenni, ez személyiségtől függ. Nekem személy szerint a külseje is nagyon tetszik.:)
2010. máj. 22. 14:42
 18/21 anonim ***** válasza:
na, a corbynak aztán tényleg nagyon eltalálták a dizájnjátxD ÚGY NÉZ KI MINT EGY KIB_ASZOTT SZAPPANOS DOBOZXd
2010. máj. 23. 13:24
 19/21 anonim válasza:

...ki így, ki úgy, kinek ez, kinek az...

előzőelőtti válaszoló...:)

2010. máj. 23. 20:07
 20/21 anonim válasza:
Nekem corby-m van. Én 8G-set kaptam hozzá. És van hozzá füllhallgató.
2010. júl. 3. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!