Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megbolondult a telefonom?!...

Megbolondult a telefonom?! Segítség! (Többi lent)

Figyelt kérdés
Eddig semmi baja nem volt, ma kezdte azt csinálni, hogy amikor írni akartam, folyamatosan elugrált az oldalról, másra rálépett, most már olyan szinten lett sz*r hogy egy szót nem tudok leírni mert folyamatosan elugrál onnan, pedig nem megyek rá semmire, csak írni akarok. Ha valamire rányomok, akkor is többször mást nyit meg, mint amire mentem. Valaki könyörgöm segítsen rajtam, ez a 4. telefonom ebbe a hónapba! :( :( :(

2016. szept. 22. 19:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is mindig kifogok minden szart, de ez durva, hogy a negyedik a hónapban?! nincs mit tenni mint vissza küldeni, de mi volt ez a telefon, az összes ugyan az volt ugyan ezzel a hibával?
2016. szept. 22. 19:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne tedd ra a mancsod a kepernyore mindenhova, a telot a szelen fogd es ugy irjal.
2016. szept. 22. 19:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem nyúltam hozzá máshol, épp ez a problémám, hogy nem nyúlok hozzá még is ugrál.
2016. szept. 22. 19:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Van rajta huzat? Nekem egy gumi huzattal csinált igy, töltődott fel ekektrosztatikusan a teló és befolyásolta az érintőt.
2016. szept. 24. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!