Nem fizettem be a telefon törlesztőrészletét de az előfizetést igen. Ilyenkor mi van?
Szóval a telefont már rég elhagytam, mindig fizettem a részletét. Egy számla valahogy elkavarodott és jött ma a felszólítás hogy a telefont letiltják ha nem fizetem be 07.31 volt a határidő. viszont ehhez tartozik előfizetésem, internet és telefon is, melyet egy másik telefonon használom mivel amivel vettem azt elhagytam.
Kérdésem: azt írták a telefont tiltják le. Ezt hogy kell érteni? azt amit elhagytam? Nem kapcsolhatják ki az előfizetést a netet meg mindent mert azt meg be van fizetve. Tehát a magát a telefont tiltják le IMEI szám alapján és nem az előfizetést/szolgáltatást ugye?
2013 as a cikk nem tudom ez él e még: [link]
"A készülék árával adós előfizetővel szemben a szolgáltató ugyanakkor nem eszköztelen: amint a hatóság határozatában rögzítette, a szolgáltató ilyenkor bírósághoz fordulhat a behajtás érdekében - hívja fel a figyelmet az NMHH."
A telefonkészüléket letiltják ( akárhova is keveredett) és téged beperelnek. Tutira megnyerik a pert...Kamatostul fizetsz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!