Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 5S 16GB (67500Ft...

IPhone 5S 16GB (67500Ft előfizetéssel) vagy iPhone SE 64GB (150000 Ft előfizetéssel)?

Figyelt kérdés
A kettő között hezitálok. Jó lenne a nagyobb tárhely, de több mint kétszer annyiba kerül mint az 5S. Fontos, hogy sok zenét hallgatok, emiatt talán jobb lenne a 64-es. Leginkább az foglalkoztat, hogy megéri-e a több mint kétszeres árat az újabb típus, vagy csak a nagyobb tárhely miatt ne vegyem meg? Azt hiszem az alkalmankénti zenecserélgetéssel még együtt is tudnék élni. Van ezen túl valami egyéb észrevehető különbség a kettő között?

2016. szept. 22. 15:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát igazából én nem nagyon ajánlom az 5s-t. De ennyi pénzért ha tényleg csak alap dolgokra kell (Facebook, zenehallgatás, fotó). Akkor nyugodtan megveheted. Helyedben egy Powerbankal számolnék ugyanis akkuideje nagyon gyenge.
2016. szept. 23. 18:32
 12/16 adam0414 válasza:

Hát figyelj!

Nekem 5s-em van mát egy fél éve, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Jojo. Lehet hogy az SE gyorsabb meg ujabb, és ezáltal 1-2 évig tovább lesz támogatott, de én azt mondom neked hogy az 5s az jobb választás. Mind azért mert jóval olcsobb, és azért is mert: oké hogy az Se gyorsabb de nem sokkal. Nem is vehető észre a különbség. Vagyis ha nagyon akarod akkor persze, észrevehető. De nem hiszem hogy nagyon sokat számítana az, hogyha a facebookot 0.3 másodpercel később töltené be. A másik pedig az hogy elvileg az SE a 6s teljesítményét tudja. És ez igy is van. De nem teljesen. Ugyanis a 6s kapott 3d tuchot, kapott nagyobb kijelzőt, és 2. generációs tuch ID-t. De most nem a 6s-ről beszélünk. Tehát az ujjlenyomat olvasó, a kijelző egy és ugyan az. Egyikben sincs 3d tuch, és még sorolhatnánk a hasonlóságokat. Az SE annyiból jobb még hogy 12mpx-es a kamerája, nem 8. De szerintem ha te nem világhírű fotósnk akrsz elmenni akkor teljesen jo a 8 mpx. És ezzel együtt az iphone 5s is. Plusz ha az SE-re rászámolnád a tokot meg az egyéb védő kiegészítőket akkor az még plusz 10.000 ft. Jó ez az összeg lehet hogy elenyésző a teló árához képest, de azért ezt is említsük meg. És igaz az is hogy az 5s-re már nem jött ki az IOS 10, de csak hivatalosan nem. És nem azért mert nem bírná el a telefon, hanem azért mert aztakarják hogy a frissítésekért megvedd a drágább készülékeket. Na meg itt van ez a dolog hogy jajj: félek hogy laggos, vagy buos lesz ha leszedem. Hát nem. Kivéve akkor lesz ez a dolog ha Jailbreak-elve van a telefon, azaz szoftveresen és IOS rendszerileg meg van hackelve. Ha esetleg valamit még tudok neked segíteni akkor bátran kérdezz. Remélem nem késtem el tùlságosan a válasszal :D És tudtam segíteni a választásban ha eddig nem választottál volna!

2016. okt. 4. 21:33
 13/16 anonim ***** válasza:
Azért én ezt nem álítanám hogy semmi probléma nem lehet egy esetleges frissítéssel. Ez az apple hibája, pár darab telefonra tervez frissítést és még ezt is el tudja cseszni....
2016. okt. 5. 07:22
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi hogy rászántad az időt a hosszú válaszra :) Igazából elkéstél :D Mázlim volt mert kijött a 7-es iPhone ami miatt drasztikusan lementek a 6S-ek árai. Annyiba került a 64-es 6S mint az SE, így végül a 6s mellett döntöttem és nem bántam meg. Pont azt hozza amit elvártam tőle :)
2016. okt. 5. 10:41
 15/16 Marokity Szabolcs válasza:
Figyelj, nekem 16gigas SE-m van, van rajta Face, messenger, instagram, boomerang, youtube, 4-5 jatek es kb 40 zene, van meg 7,2gb helyem. Akkor mirol is beszelunk? Az viszont teny, hogy a fotok rohadt sokat foglalnak, en kivagtam az osszeset es raraktam a pendriveomra. Most azert nem veszek 64gigasat, hogy feleslegbe fizessek meg 20-30ezret es legyen 50 giga helyem.;)
2016. okt. 31. 11:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Amit előbb leírtál az kb semmi
2016. okt. 31. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!