IPhone 5S 16GB (67500Ft előfizetéssel) vagy iPhone SE 64GB (150000 Ft előfizetéssel)?
Hát figyelj!
Nekem 5s-em van mát egy fél éve, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Jojo. Lehet hogy az SE gyorsabb meg ujabb, és ezáltal 1-2 évig tovább lesz támogatott, de én azt mondom neked hogy az 5s az jobb választás. Mind azért mert jóval olcsobb, és azért is mert: oké hogy az Se gyorsabb de nem sokkal. Nem is vehető észre a különbség. Vagyis ha nagyon akarod akkor persze, észrevehető. De nem hiszem hogy nagyon sokat számítana az, hogyha a facebookot 0.3 másodpercel később töltené be. A másik pedig az hogy elvileg az SE a 6s teljesítményét tudja. És ez igy is van. De nem teljesen. Ugyanis a 6s kapott 3d tuchot, kapott nagyobb kijelzőt, és 2. generációs tuch ID-t. De most nem a 6s-ről beszélünk. Tehát az ujjlenyomat olvasó, a kijelző egy és ugyan az. Egyikben sincs 3d tuch, és még sorolhatnánk a hasonlóságokat. Az SE annyiból jobb még hogy 12mpx-es a kamerája, nem 8. De szerintem ha te nem világhírű fotósnk akrsz elmenni akkor teljesen jo a 8 mpx. És ezzel együtt az iphone 5s is. Plusz ha az SE-re rászámolnád a tokot meg az egyéb védő kiegészítőket akkor az még plusz 10.000 ft. Jó ez az összeg lehet hogy elenyésző a teló árához képest, de azért ezt is említsük meg. És igaz az is hogy az 5s-re már nem jött ki az IOS 10, de csak hivatalosan nem. És nem azért mert nem bírná el a telefon, hanem azért mert aztakarják hogy a frissítésekért megvedd a drágább készülékeket. Na meg itt van ez a dolog hogy jajj: félek hogy laggos, vagy buos lesz ha leszedem. Hát nem. Kivéve akkor lesz ez a dolog ha Jailbreak-elve van a telefon, azaz szoftveresen és IOS rendszerileg meg van hackelve. Ha esetleg valamit még tudok neked segíteni akkor bátran kérdezz. Remélem nem késtem el tùlságosan a válasszal :D És tudtam segíteni a választásban ha eddig nem választottál volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!