Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 7 vagy iPhone 7 Plus...

Iphone 7 vagy iPhone 7 Plus éri meg jobban?

Figyelt kérdés

iPhone 6s- em van. Pénteken szeretnék készüléket váltani, de nem tudom eldönteni..

A Plus -ban vonz a dual-camera, de a 7 sokkal jobban áll a kezemben, pont megfelelő a mérete, nem egy tepsi mint a plus.... Nem tudom eldönteni..

Ki melyiket venné meg?

2016. szept. 21. 01:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
7%
annyi, hogy 1:03 perckor annyira nyomasztott az iphone téma, hogy aludni sem mentél ?
2016. szept. 21. 13:41
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként tényleg felesleges dolog , nekem egy sima 6 van de nincs az az Isten hogy lecseréljem mert ugyanolyan gyors , mint mikor megvettem, az meg hogy te elvileg négy éve használsz iPhone-t nehezen tudom elképzelni mert ha igy lenne tudnád,Mik az igényeid nem pedig más emberek szavára biznád a döntést egy majd félmilliós telefonnal kapcsolatban . Szoval vagy ennyire életképtelen vagy , vagy csak valami kis tízéves aki ezzel akar menőzni hogy szülei pénzén évente cseréli az új telefont és hidd el akármelyik is vonatkozik rád egyik se vet túl jó fényt a személyedre ;)
2016. szept. 21. 13:58
 13/18 anonim válasza:
64%
Kicsott off: ha tényleg cserélsz akkor engem érdekelne az a 6s, nyilván korrekt áron
2016. szept. 21. 17:17
 14/18 Szirty ***** válasza:
27%
Egyik sem éri meg.
2016. szept. 21. 17:29
 15/18 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem egyik se éri meg, az operációs rendszere miatt, csak talán a nevéért igen, és ezt iPhone-osként mondom.

Nem akarsz várni ezzel kicsit, míg lemegy az ára? Igen vannak kevesen akik ha kijön az új, szaladnak is érte, akármennyi idős is az előző. De nagyon valószínű hogy itt még egyikünknek se volt 7-e. De mégis a te döntésed, és csak azt tudom ajánlani hogy nézz róla sok videót és gondolkozz rajta.

2016. szept. 21. 19:57
 16/18 anonim ***** válasza:
Az egyetlen dolog ami elgondolkoztatna a váltáson 6S-ről, hogy a 7 IP67 certified. De szerintem várj vele, és nézd meg mit tud majd a 7S :)
2016. szept. 21. 22:58
 17/18 anonim ***** válasza:
75%

szerintem a 6s-t teljesen felesleges lecserélni a 7esre. van benne 2 kamara meg picit vízálló, amúgy semmi olyan extra, amit a 6s ne tudna.

de ha van rá pénzed meg az az álmaid netovábbja, hogy az elsők közt legyél, aki MO-n ájfón7-el "játszik" vedd meg azt' jónapot :)

2016. szept. 22. 11:50
 18/18 anonim válasza:
Én tavaly Szeptember 30.-án kaptam iPhone 7-et. Azelőtt 4-5 évig volt iPhonem. Nekem jelentős változás volt a 7-es, mivel kihagytam a 6-ost. Igazából semmi extra, úgy gondolom. Nincs Jack dugoja így néha gondok voltak vele. Viszont tovább bírja az aksija, és hangosabb is. Kinézetében sincs semmi extra. De én szeretem ❤
2017. szept. 28. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!