Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » T-mobilnál dominós-feltöltős...

T-mobilnál dominós-feltöltős vagyok, szerintetek megéri előfizetésesnek lenni? Ha igen, melyik díjcsomagot ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 17:20
 1/6 anonim ***** válasza:
ez a telefonálási szokásaidtól függ ...nem mellesleg asszem ki lehet számolni az oldalukon valahol
2010. ápr. 23. 17:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Megéri ha tudsz bánni a telefonnal. Gondolok itt arra, hogy ne kezdj összevissza telefonálni, mert akkor nem tudsz fizetni, akkor meg jön a balhé. Gondold át, hogy mennyire nélkülözhető az előfizetés, van-e egy fix összeg amit havonta ki tusz fizetni erre és ezeket mérlegelve dönts. Én előfizetéses (3 sim) vagyok és nem bánom, bár van fizetésem, hogy ezt finanszírozhassam.
2010. ápr. 23. 17:38
 3/6 anonim ***** válasza:

nekem megéri,mert igy már a harmadik telfonom kapom meg részletre,kevesebbe kerül mint kártyásan...másképp nem lehetne 100ezres mindenttudó kütyüm...

meg amuygis eltelefonálok ennyit,nekem mind1,hogy feltöltöm,vagy csekken fizetem be,bár igy kevesebb a percdija is,meg sosincs olyan hogy lefogy---bár bánni tudni kell vele....

2010. ápr. 23. 17:43
 4/6 anonim ***** válasza:
ha félsz attól, hogy sokat telefonálnál akkor legyél mix csomagos. ugyan az mint az előfizetés, havonta egy bizonyos összeget ki kell fizetned, de annál többet nem beszélhetsz le, mint amennyit feltöltöttél
2010. ápr. 23. 18:00
 5/6 anonim válasza:
ja,a mix díjcsomag tényleg jó mert nem tudod túl lépni,de ha egy hónapon belül lebeszéled,és akarod utánna még tudsz rá tölteni.
2010. ápr. 23. 20:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Megéri mert olcsóbb a percdíj és készüléket is olcsóbban vehetsz. Ha tudsz határt szabni költekezéseidnek az Eco csomag a legjobb(1850 a havidíj ami lebeszélhető,29 és 39 a percdíj), ha költekezős vagy a Mix csomag a neked való, itt 2950 a havidíj ami lebeszélhető és nem is enged tovább beszélni csak ha feltöltöd egyenleged úgy mint a dominónál !
2010. ápr. 24. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!