T-mobilnál dominós-feltöltős vagyok, szerintetek megéri előfizetésesnek lenni? Ha igen, melyik díjcsomagot ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 17:20
1/6 anonim válasza:
ez a telefonálási szokásaidtól függ ...nem mellesleg asszem ki lehet számolni az oldalukon valahol
2/6 anonim válasza:
Megéri ha tudsz bánni a telefonnal. Gondolok itt arra, hogy ne kezdj összevissza telefonálni, mert akkor nem tudsz fizetni, akkor meg jön a balhé. Gondold át, hogy mennyire nélkülözhető az előfizetés, van-e egy fix összeg amit havonta ki tusz fizetni erre és ezeket mérlegelve dönts. Én előfizetéses (3 sim) vagyok és nem bánom, bár van fizetésem, hogy ezt finanszírozhassam.
3/6 anonim válasza:
nekem megéri,mert igy már a harmadik telfonom kapom meg részletre,kevesebbe kerül mint kártyásan...másképp nem lehetne 100ezres mindenttudó kütyüm...
meg amuygis eltelefonálok ennyit,nekem mind1,hogy feltöltöm,vagy csekken fizetem be,bár igy kevesebb a percdija is,meg sosincs olyan hogy lefogy---bár bánni tudni kell vele....
4/6 anonim válasza:
ha félsz attól, hogy sokat telefonálnál akkor legyél mix csomagos. ugyan az mint az előfizetés, havonta egy bizonyos összeget ki kell fizetned, de annál többet nem beszélhetsz le, mint amennyit feltöltöttél
5/6 anonim válasza:
ja,a mix díjcsomag tényleg jó mert nem tudod túl lépni,de ha egy hónapon belül lebeszéled,és akarod utánna még tudsz rá tölteni.
6/6 anonim válasza:
Megéri mert olcsóbb a percdíj és készüléket is olcsóbban vehetsz. Ha tudsz határt szabni költekezéseidnek az Eco csomag a legjobb(1850 a havidíj ami lebeszélhető,29 és 39 a percdíj), ha költekezős vagy a Mix csomag a neked való, itt 2950 a havidíj ami lebeszélhető és nem is enged tovább beszélni csak ha feltöltöd egyenleged úgy mint a dominónál !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!