Melyik mobilra érdemes lecserélni jövőre?
Most van egy Samsung Galaxy S6-om amit nagyon szeretek,de mivel 2évente cserélem a telefont ezért az S7/Edge vagy majd az új S8-ra cseréljem?Érdemes a többletet majd a jóval több kiadni az S8-ért?
Iphone-t elő se hozzátok.
A normális válaszokat megköszönöm.
Én meg élvezném,hogy a Gyk-ra való regisztráláskor csak egy szigorú teszt után lehessen bejutni,hogy az ilyen kretén trollokat kizárjak és még véletlenül sem válaszoljanak!
Vállalj + munkát vagy túlóráz és többre vihetet!(Addig sem itt trollkodsz!)
Nem azért kérdező, de ez tényleg felvágósan hangzik.S8: semmit sem tudunk róla.Igazán azt sem, hogy neked mire jó egy okostelefon. Arra nem, hogy 3 - 4 év múlva is használd. Ha még 2 évente cseréled, akkor a legújabb OnePlus 3, vagy a leendő Pixel (Nexus utáni, Google referencia-készülék), bár ezt, tartósabbra gondolom.
Ezen kívül, ott van még a Xiamoi, aminél a Mi 5S is jónak ígérkezik: [link]
Bár a jövőre nézve, a Xiaomi Mi Note 2 Pro is jónak tűnik: [link] Ha 2 évben gondolkozol, akkor a Xiamoi remek választás, de ezen kívül, ott van még a Meizu, ami ugyancsak remek készüléket gyárt. Érdemes a legújabb kiadása felől érdeklődni - most a Meizu PRO 7 lesz a soros: [link]
#6 Köszi az értelmes választ.
A kérdést úgy gondoltam,hogy az S6-hoz képest lényegesen jobb e az S7 vagy inkább várjak még az S8 megjelenéséig ami biztos,hogy sokkal többet fog tudni ,de valószínű,hogy drágább lessz,mint az S7.
A telefonokat megnéztem amit írtál azok is nagyon jók.
Iphone-okban van Samsung processzor és melyik Samsungban van Iphone processzor vagy bármilyen alkatrész?Ne röhögtes már az Iphone-al!
Mit szedjen szét a Samsung ezek után?
De ahogy írtam Iphone kizárva
Nekem normális telefon kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!