Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van-e olyan módszer ami a sim...

Van-e olyan módszer ami a sim kártyát kijátszva fel lehet hívni magát a mobiltelefont? Hol lehet utána nézni annak a módszernek? Milyen módszerrel lehet tenni enne?

Figyelt kérdés
Körülbelül egy hete hajnalba egy ismeretlen számról felhívott valaki,akkor még a régi sim kártya volt benne,amit még annak idején a másik telefonomba kaptam a szerviztől,tegnap délután kicseréltem a sim kártyát a vodafon-nál,teljesen új,és üres,és ma délután megint felhívott az az alak aki már a múlthéten hajnalba is zaklatott.Szóval valahogy ki tudja játszani a sim kártyát,és erre keresek válaszokat.Légyszi válaszoljatok !!!
2010. ápr. 23. 16:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ez ugyan mint ha egy komodor64el hirtelen tudnák netezni semmi előfizetés nélkül
2010. ápr. 23. 20:51
 12/14 anonim ***** válasza:

.

A jelenség neve paranoia, a kezelésében egészen szép eredményeket lehet elérni ha időben elkezdik.

.

2010. ápr. 23. 23:29
 13/14 2tibi2 válasza:
hello. megoldassal, magyarazattal nem tudok szolgalni, viszont en is talalkoztam ilyesmivel. Egy ismeretlen szam hivott, felvettem, nem szolt bele senki, ugy hagytam tobb mint 3 orat aztan letettem, a hivasnaploban semmi nyoma nem volt a hivasnak, mintha nem is letezett volna, nem maradt semmi nyom. Kicsivel kesobb anyum is igy jart, ot tobbszor is hivta, es hogy legyen erdekesebb, utoljara a telefonban kartya sem volt. A hivast nem nyomta vissza, kivitte a szolgaltatohoz,azok meg tatott szajjal neztek es meg sem tudtak szolalni...
2015. márc. 2. 13:41
 14/14 anonim ***** válasza:
én meg tudom a magyarázatot is, nem hívott senki, álhívás volt, amit pl samsung androidos telefonokon beállíthatsz magadnak, hogy egy a hangerőgomb hosszú nyomására
2015. márc. 2. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!