Ki mire használja az okostelefont?
Figyelt kérdés
2016. szept. 20. 08:32
11/14 anonim válasza:
#7-es, az enyém képernyője túl kicsi filmeket nézni, azt kiküldöm az okostévémre, kábel se kell.:-) Erről az alvásfigyelős ébresztésről hallottam már, de még nem próbáltam ki. Neked bevált?
12/14 anonim válasza:
Igen be köszi hogy kérded :)
13/14 Wadmalac válasza:
Az alvásfigyelő ébresztés (sleep as android app) nagyon jó, tényleg el lehet vele érni, hogy nem félzombiként kóvályogsz ébresztés után.
Amúgy telón filmet ritkán nézek, inkább olyankor szoktam, ha nézek egyet a pc-n, és közben kiülök a konyhába kajálni, a telón folytatom.
Az MHL kábeles játék meg azért kell, mert az okostévém még rendelés alatt, a mostani 100 Hz-es CRT tv-n meg nincs HDMI se, a telóról egy HDMI-RCA AV átalakítóval tudok csak videót kiküldeni rá.
Amúgy marhára nem értem, mi a xart kell lepontozni azon, hogy ki mire használja a telóját?
Ezen mi van minősíteni való?
Valaki irigy, hogy ő nem hogy nem használja ilyesmire, meg nem is érti, miről van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!