Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet iphone-ra rátölte...

Hogyan lehet iphone-ra rátölteni a 4. 0-ás szoftvert ingyen?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 15:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Ingyen sehogy, kiveve ha resze vagy a fejlesztoi programnak. Akkor [link] es a 4.0 Beta szekcio.

De javasolnam, hogy vard meg mig kijon a vegleges verzio juniusban.

A mostani Beta 2 teljesen instabil es tele van buggal.

2010. ápr. 23. 16:00
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ
2010. ápr. 23. 17:55
 3/5 A kérdező kommentje:
ha ebayen beirod h iphone 4.0 akkor meg lehet venni az "aktiváciot" asszem 4-5 dolcsi a hivatalos 99 dolcsi helyett. utána csak letöltöd a 4.0-ás szoftvert és restoreozod a 4.0-ával és menni is fog, nekem is ez van és egy nagyon remek szoftvert állitott össze az apple, tényleg nagyon jo
2010. jún. 13. 18:46
 4/5 anonim válasza:
tájékoztatlak lehet inyen letölteni szöftert itouchom on is legujabb szoftverek voltak mig el nem lopták:( de hát ez van majd veszek ujjat meg egy iphone 4et ipod classic120gb men is legujbabb szoftver van és ha vaeromnak is ráttettem már az iphone jára a szoftvert ami a 4el jöt tki és ingyen persze oldalnevet nem mondok mert mert hát nem mert nem akarom hoyg betilcsák az oldalt jah és itouchomra ha kijött valmi uj játék egyböl ráttettem a 10dollárosokat is teljesen ingyen persze wifi vel és nem appstore töréssel hanem progival:) nah ennyit arrol hogy nem lehet iphonera ingyen szoftvert leszedni gugliba ha nincs ismeretséged 1 ora alatt megtalálod xD
2010. jún. 17. 00:18
 5/5 anonim válasza:
Egy barátom iphone-okkal foglalkozik. Lehet,h ő tud neked segíteni. Sanyi: 06204741545
2010. aug. 11. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!