Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy a3 2016 softver...

Samsung galaxy a3 2016 softverfrissites miert nem jelentkezik?

Figyelt kérdés
Nem reg vettem egy a3 2016os tekefont es mint kiderult wz egyik ismerosomnek is ilyen van. Megkerdezte hogy en miert nem toltom le a 6.0.1 es softvert ra mert mar elerheto viszont nekem nem jott ilyen ertesites es hiaba neztem utana vagy csekkoltam le a telefon nevjegyeben hatha van frissitesi lehetoseg, a telefon kiirta hogy aaz android a legujabb verziora (5.1.1.) Mar frissitve van. Ha valaki ért ehez kérem arulja el nekem mitol van az hogy az ismerosomnek sikerult letolteni nekem meg hir sincs rola? Talan meg ez az informacio segithet hogy o aprilisban vette en meg 2 hete.

2016. szept. 19. 21:37
 1/2 anonim ***** válasza:

1. Rootolt? Mert rootnál elbúcsúzhatsz a frissítéstől.

(odinnal lehet, pcről)

2. Ugyanaz a modelkód is? Mert vannak variánsok, amire

különböző időpontokban jönnek ki, ha kijönnek a frissí-

tések.

2016. szept. 20. 04:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Szerintem az utolso lesz. Koszi :)
2016. szept. 21. 04:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!