Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vodafone tényleg ennyire...

Vodafone tényleg ennyire pofátlan?

Figyelt kérdés

Cégnél lassan megint lejár a két év, lehet új telefonokat venni.

Két éve a 4ezres havidijú csomagokhoz a legjobb 1 forintos telefon az LG L70 volt (snapdragon 210 + 1 giga ram + 8 giga tárhely 800x400 kijelző)

Most nézem az árlistát és lefordulok a székről...gagyi vodafonos márkáju telefonok vannak csak 1 forintért, ugyanilyen specifikációval. De összességében gagyibbak, mint ez az LG

Miféle vicc ez? Nem pofátlanság, hogy még 2016-ban is 800*400 kijelző meg 1 giga ram? :OOO meg 8 giga tárhely?

9900-ért van nekik huawei p8 lite, amire azt mondom, hogy megfelelő előrelépés lenne a LG-hez képest...de azt sajnos nem veszi meg a fönök....mert pénzbe kerül :(

2016. szept. 18. 20:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Attól még nem kötelező a saját pénzét rád költenie.
2016. szept. 19. 12:49
 12/20 A kérdező kommentje:
ja ééééééértem, az üzlet menjen, de fizetni ne kelljen...nahát....akkor nekem sem lenne kötelező munkába járni, de a fizetésem meg mindig meglegyen.
2016. szept. 19. 15:31
 13/20 anonim ***** válasza:
Hú de szar a logikád :D
2016. szept. 19. 16:25
 14/20 A kérdező kommentje:

hallod 10ezer forintos CÉGES telefonról van szó.

Máshol alap, hogy mindenkinek iphone van, magán használatra is.

Én csak munkára használnám.

2016. szept. 19. 19:00
 15/20 anonim ***** válasza:

# 10:

[link]

2016. szept. 19. 19:59
 16/20 anonim ***** válasza:
Tehat te eloszor a Vodafonet vadolod, aztan amikor be van bizonyitva hogy alaptalanul akkor a fonokodet vadolod. Hatarozd el mit akarsz, kulonben eleted vegeig nem lesz egy normalis telefonod a hulye logikad miatt.
2016. szept. 19. 21:29
 17/20 A kérdező kommentje:

hallod, cuki cikk ez, főleg, hogy van benne ilyen nemzetpolitikai vonulat is :D

Azért mondjuk én PONT nem vagyok az a proli arc, aki képtelen átlátni ezt a vállalkozó-alkalmazott szimbiózist.

Főnökömnek van egy cége, amit NEM Ő épitett fel, hanem a rendszerváltás folyamán szerezte meg mindenféle spekuláció utján.

NA ez a cég hajt neki éves szinten teszem azt 100 millát.

Az illető 70 feletti személy. Fia nem viszi tovább ezt a céget, de attól függetlenül ő is milliárdos.

Tehát ott az a sok pénz. Aminek az elköltése a következő módon zajlik:

- van amire 5 forintot sem ad

- van amire 5 millió is kevés

természetesen az 5 forintot az életveszélyes üzemi körülmények megszüntetésére nem adja oda...

az 5 milliót meg a mindenféle eltartott konzumhölgyeinek a lakásvásárlására KÉRDÉS NÉLKÜL.

ebben a helyzetben kicsit fennakadnék azon, hogy 10ezer forint nem telik telefonra két évben KÉTSZER, ugyanis két olyan alkalmazott van, akinek ilyen telefon kell és jár. A többinek jó a gombos nokia is...bár már azokat sem lehet kapni.

2016. szept. 19. 21:44
 18/20 anonim ***** válasza:
De fogd már fel, hogy ez az ő pénze, és arra költi, amire akarja. :D Tök mindegy, hogy ez neked tetszik avagy sem.
2016. szept. 19. 23:06
 19/20 anonim ***** válasza:
Amúgy mi jogon is jár PONT neked jobb telefon, mint másnak? Attól még, hogy a munkatársaid nem telefonb**zik, te meg igen, neked attól még nem jár jobb teló.
2016. szept. 19. 23:08
 20/20 A kérdező kommentje:

Nekem azert jar mert en vezeto beosztasban vagyok.

Emailezni is tudnom kell

2016. szept. 20. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!