Iphone SE milyen színben?
Ugye van feketében, fehér-aranyban, fehér-szürkében és fehér-rozéaranyban.
Én személy szerint a rozéaranyos változatra gondoltam, mert nagyon tetszik az a szín. Nem félek attól, hogy a többiek esetleg melegnek fognak hívni emiatt. Tudom, hogy nem fognak, mert normális barátaim vannak, meg úgy is csak viccből mondanák.
15/F
nem mindegy?
teszel rá egy hupilila tokot és kész, az enyémen is olyan tokok vannak, hogy ember meg nem mondja, hogy milyen telefon van benne
Helló,
Az előlapok között van különbség: a szürkének fekete, a többinek fehér. Ezt fogod a legtöbbet látni, szóval ha nem gond a fehér előlap, akkor hajrá.
Ezt a tokot ajánlom:
"iPhone SE Case Liquid Armor"
Átlátszó, így látszani fog a telefon színe, és jól védi, ha véletlenül nekiütöd valaminek.
Vannak kicsivel strapabíróbb átlátszó tokjaik is:
iPhone SE Case Crystal Shell
iPhone SE Case Ultra Hybrid
én megértem a kérdezőt, szerintem a legszebb iPhone még mindig :D
én nem néznélek melegnek egy telefon miatt, egyébként is gondolom veszel rá tokot. az én szemem mondjuk az aranyat is egy kicsit más szögből ezüstnek látta :D kétlem, hogy a rozéarany egyébként is nagyon rózsaszínes lenne :D
de ha nem láttad még élőben mindenképp menj el megnézni! ne mások miatt dönts hanem aszerint, h neked mi tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!