Státusz bár / állapotsor érintési felületének növelése?
Sziasztok!
Sajnos valamilyen oknál fogva a telefonom felső 5 mm-es részén nem érzékel, pont ott ahol az állapotsort tudnám lehúzni. Próbáltam szoftvert frissíteni, sajnos nem segített.
Egyébként látszatra semmilyen sérülés nincs a kijelzőn, már ilyen állapotban kaptam a telefont.
Sony Xperia Z3 Compact D5803 telóról lenne szó.
Esetleg tudnátok valami megoldást, hogy a státusz bár érintési felületét megnöveljem?
Erre nincs megoldas, kiveve ha oldalra forditod a telot es igy az oldala lesz 'felul', ahol mukodik az erzekeles.
Ha esetleg a fokepernyo nem fordul automatikusan , valoszinuleg azt is kulon be kell allitani hogy forogjon.
Ez lenyitja az értesítő sávot:
Kérdező vagyok:
Köszi a segítséget, de 100% hogy van. Rootolni kell, és utána átírni valamelyik fájlban az érzékelési tartomány pixelszámát. Csak azt nem tudom pontosan, hogy melyik fájlban és hogy mit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!