Az igaz, hogy ha letöltöm az iOS 10-et iPhone 6-ra, vízálló lesz?
Figyelt kérdés
2016. szept. 14. 22:58
11/16 anonim válasza:
Persze, egy bizonyos fokig minden vízálló.
12/16 anonim válasza:
Én letöltöttem 5s-re és mostantól fürödhetek vele a kádban. Elképesztő az Apple. Csodákra képes.
13/16 anonim válasza:
Ha letöltöd az IOS 10-et 2 kamera lesz a készülékeden, viszont a Jack dugót már nem fogja befogadni.
14/16 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy a kérdés eleve egy nagy hülyeség, meg valami gagyi vicc egyszerre. "vízálló" Nekem nem volt soha iphoneom, sőt, semmilyen felsőkategóriás telóm (mert minek?), de az ember ennyiért elvárná, hogy legyen egy normális szigetelése a telefonnak a külső behatások ellen (ha már akkumulátort meg sdkártyát nem lehet betenni, ezért a csatlakozókon meg a sim csatolón kívül nincs is rajta más nyílás).
15/16 anonim válasza:
14#-es az apple szinte mindig levan maradva a telefon fejlesztésben mostanában.
Meg hát a telefon anyag minősége is hagy kívánni valót maga után.
16/16 anonim válasza:
Igaz. Sőt átalakul iPhone 7té.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!