Ki mit gondol az iOS 10-ről?
Nekem az emojikkal pont nincs semmi bajom, ugyanolyanok, mint régen, csak kicsit 3D-sebbek.
Nekem a feloldás az, ami leginkább nem tetszik, nem megy olyan simán, mint az iOS 9-nél, de ezt nehéz elmagyarázni. :D Meg ami még elsőre tetszett az az, hogy ha megemeled a telefont, akkor felzárul a képernyő, de ez most már nem tetszik, mert össze-vissza villog, ha a kezemben hordom, és időnként véletlenül rázok egyet rajta.
Meg nekem igazából elég sok minden nem tetszik, ezen kívül pl. az, hogy nem felül, hanem alul van a kameraváltó, az, hogy fehér helyett fekete az ébresztőóra (éjjel ijesztő), meg hogy sms-ben, ha szöveget akarok írni, akkor alul jobboldalra kell nyomnom nem pedig alul akárhová.
De ezek olyan dolgok, amiket 1-2 héten belül megszokok, és utána már a régi lenne fura. Viszont egyelőre összességében nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!