Miért nem tudok zenét hallgatni?
Figyelt kérdés
Decemberben vettem a telefomomat, és az utóbbi pár napban azt csinálja amikor zenét akarok hallgatmi,hogy megállítja, aztán elindítja a lejátszást, felhangosítja a készüléket majd rezgésre állítja, és ezeket csinálja folyamat.. csináltam gyári beállítások visszaállítását is, de ugyanez van,de csak akkor ha fülhallgatóval hallgatom a zenét.. mit tegyek?2016. szept. 13. 15:24
1/3 anonim válasza:
Így elmondás alapján vagy a fülessel van baj, vagy a jack csatijával a telefonnak.
Másik fülhallgatóval is csinálja?
Ha nem, akkor a füles a hibás és ha kicseréled akkor meg lesz oldva.
Ha igen, akkor viszont a telefon Jack csatlakozója lesz ami rossz, és azt ki lehet cseréltetni szervizben, vagy ha olyan a teló (Pl Xperia E4 és E4G) akkor otthon is ki tudod cserélni ha rendelsz alkatrészt
Remélem segítettem :)
2/3 A kérdező kommentje:
De az a baj hogy a fülessel a tabon tudok zenét hallgatni,szal csak a telómon nem működik :/ de azért köszi:))
2016. szept. 13. 15:47
3/3 anonim válasza:
Igen, az előfordulhat hogy a teló jackje és a füles csatija is kopott és pont úgy hogy kicsit szaggat, de mással használva nem, ezért mondtam hogy róbáld ki a telót más fül/fejhallgatóval vagy akár erősítővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!