Évi1128 kérdése:
A samsung galaxy S6 edge vízálló?
Figyelt kérdés
Egyik baratnőm belejejtette a Wc-be es most nagyon felek mert nem tudom h most lesz-e valami baja a telefonomnak????2016. szept. 13. 14:44
1/9 3 napos mákos lecsó válasza:
Ilyen telefonom van. Szedjétek ki azt amit tudtok. Ugye csak a sim-et tudjátok ezért azt. Rakjátok rizs-be. Ne kapcsoljátok be ha kikapcsolt. Ha nem kapcsolt ki akkor ha féltek megcsinálhatjátok.
Sokszor mostam már meg bekapcsolva csap alatt. Nem lett baja. De ,hogy sikerül beleejteni? Ez ilyen női dolog?
2/9 3 napos mákos lecsó válasza:
Tartsátok rizs-ben legalább 24 órán át.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Foggalmam sincs h h esett bele😂 en mar csak akk voltam ott mikor kiszedte de elmeletileg megijedt es ratette a wc legtetejere es lecsuszott a wcbe mert kivolt nyitva
2016. szept. 13. 14:57
4/9 A kérdező kommentje:
Ez most irto idiota hulye kerdes lesz de sima rizsbe tegyem vagy mar olyanba ami megvan fozve?
2016. szept. 13. 15:00
6/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!😊
2016. szept. 13. 15:04
7/9 anonim válasza:
Az S6 NEM vízálló. Bátor ember, aki a csap alatt mossa :D
8/9 3 napos mákos lecsó válasza:
Annyira dúrván van illesztve ,hogy a képernyőjét meg a hátlapját simán lehet úgy mosni ,hogy ne menjen a gombokhoz és a csatlakozókhoz víz.
9/9 anonim válasza:
S6 edge nem vizallo ugyh sok sikert a rizs az segithet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!