Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek mi az előnye és...

Szerintetek mi az előnye és mi a hátránya az iphone 6s-nek?

Figyelt kérdés

2016. szept. 12. 19:10
 1/10 anonim ***** válasza:
73%

Előnye a stabil op,rendszer!

Hátránya,hogy drága és ár értékben vannak már jobb telefonok...semmi kiemelkedő nincs benne!

2016. szept. 12. 19:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
#1-et annyival egészíteném ki, hogy előnye, hogy hosszú ideig támogatják még szoftveresen, és a sebessége a legjobbak között van.
2016. szept. 12. 19:47
 3/10 BM-Striker ***** válasza:

Előny: erős hardver, nagy kiegészítő választék, jó kamera.

Hátrány: durva ár(különösen itthon), a szoftver zárt(pl visszatérni egy régebbi verzióra kifejezetten macerás, problémamegoldás házilag gyakran lehetetlen), tárhely nem bűvölhető

A sebessége bármilyen 100k feletti telefonnak jó.

2016. szept. 12. 20:14
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Elony: baromi eros telo, Apple szupport sokaig

Hatrany: gorbul ha a hatso zsebedbe teszed es raulsz.

2016. szept. 12. 20:48
 5/10 anonim ***** válasza:
4#es WTF? Azért ezt nem nevezném hátránynak.
2016. szept. 13. 14:32
 6/10 anonim ***** válasza:

5# Azért ennyi pénzért elvárja az ember,hogy minőségi készüléket vesz!

Szóval hátrány!

2016. szept. 13. 14:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egy telefonra nem kéne ráülni :) Mondjuk az igaz hogy az Iphonenak elég gyenge az anyag minősége (mint ház mint képernyő)
2016. szept. 13. 15:44
 8/10 BM-Striker ***** válasza:

Ettől még előfordul gyakran, ha zsebben van hordva.

Ez van akkor ha rugalmatlan szerkezeti anyagot használnak a telefonhoz. Galaxy Note 5 vagy S7 pl. nem hajlik el hasonló körülmények között.

2016. szept. 13. 17:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem keveritek ti véletlenül az iPhone 6-tal? Annak megjelenése után volt tele a youtube azzal, hogy mindenféle erős emberek jól meghajlítgatták, és ki lett kiáltva szarnak, mert nem bírja ki, ha ráülnek. 6s bemutatójakor külön ki lett emelve, hogy merevebb a ház, és utána youtuberek elégedetten nyugtázták, hogy tényleg, lehet sámlinak használni.

Többi telefonnak sem tesz jót a ráülés, annak ellenére, hogy "visszahajlik" A NYÁK-ban hajszálrepedések keletkezhetnek, aztán nézheted, hogy miért fagy le néha, miért ment tönkre.

2016. szept. 13. 18:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Előny:

-megbízható

-gyors

-egyszerű, letisztult külső (bár az 5/5s/SE azért szebb)

-nem fagy le (legalábbis nálam február óta még nem volt rá példa)

-jó a kamera

-könnyen kezelhető

-sok alkalmazás van rá

-zárt rendszer miatt nem valószínű, hogy összeszedsz valami vírust

-sok tok van rá :D (lányként ez sem utolsó szempont nekem)

Hátrány:

-drága

-folyton a hülye iTunes-szal kell szarakodni, ha valamit át akarsz dobni telóról gépre vagy vice versa

-nem bővíthető a tárhelye, bár én 64 gigával bőven jól el vagyok, de 16-tal nagyon szenvednék

-a galéria szerintem rosszul van összerakva

-akartam még valamit, de az istenért sem jut eszembe

Összességében szerintem nagyon jó, egyáltalán nem bántam meg az ára ellenére sem.

2016. szept. 14. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!