Szerintetek mi az előnye és mi a hátránya az iphone 6s-nek?
Előnye a stabil op,rendszer!
Hátránya,hogy drága és ár értékben vannak már jobb telefonok...semmi kiemelkedő nincs benne!
Előny: erős hardver, nagy kiegészítő választék, jó kamera.
Hátrány: durva ár(különösen itthon), a szoftver zárt(pl visszatérni egy régebbi verzióra kifejezetten macerás, problémamegoldás házilag gyakran lehetetlen), tárhely nem bűvölhető
A sebessége bármilyen 100k feletti telefonnak jó.
Elony: baromi eros telo, Apple szupport sokaig
Hatrany: gorbul ha a hatso zsebedbe teszed es raulsz.
5# Azért ennyi pénzért elvárja az ember,hogy minőségi készüléket vesz!
Szóval hátrány!
Ettől még előfordul gyakran, ha zsebben van hordva.
Ez van akkor ha rugalmatlan szerkezeti anyagot használnak a telefonhoz. Galaxy Note 5 vagy S7 pl. nem hajlik el hasonló körülmények között.
Nem keveritek ti véletlenül az iPhone 6-tal? Annak megjelenése után volt tele a youtube azzal, hogy mindenféle erős emberek jól meghajlítgatták, és ki lett kiáltva szarnak, mert nem bírja ki, ha ráülnek. 6s bemutatójakor külön ki lett emelve, hogy merevebb a ház, és utána youtuberek elégedetten nyugtázták, hogy tényleg, lehet sámlinak használni.
Többi telefonnak sem tesz jót a ráülés, annak ellenére, hogy "visszahajlik" A NYÁK-ban hajszálrepedések keletkezhetnek, aztán nézheted, hogy miért fagy le néha, miért ment tönkre.
Előny:
-megbízható
-gyors
-egyszerű, letisztult külső (bár az 5/5s/SE azért szebb)
-nem fagy le (legalábbis nálam február óta még nem volt rá példa)
-jó a kamera
-könnyen kezelhető
-sok alkalmazás van rá
-zárt rendszer miatt nem valószínű, hogy összeszedsz valami vírust
-sok tok van rá :D (lányként ez sem utolsó szempont nekem)
Hátrány:
-drága
-folyton a hülye iTunes-szal kell szarakodni, ha valamit át akarsz dobni telóról gépre vagy vice versa
-nem bővíthető a tárhelye, bár én 64 gigával bőven jól el vagyok, de 16-tal nagyon szenvednék
-a galéria szerintem rosszul van összerakva
-akartam még valamit, de az istenért sem jut eszembe
Összességében szerintem nagyon jó, egyáltalán nem bántam meg az ára ellenére sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!