Az apple ipodom 3 eve nem volt bekapcsolva. Ma radugtam toltore, es se kep se hang, nem csinal semmit. Azt se irja ki, hogy tolt. Tenyleg semmi. Mit tehetek? Sok kepem, videom rajta van, nem akarom hogy eltunjon.
Figyelt kérdés
Koszonom.2016. szept. 12. 15:05
1/3 anonim válasza:
Az adatok lementésére akkor kellett volna gondolni, mikor 3 éve elpakoltad valahova. Szerintem keresztet vethetsz a cuccokra. Akksi csere az egyetlen remény.
2/3 anonim válasza:
Töltöd, esetleg 1-2 nap után bekapcsol, de a kuka esélyesebb
3/3 anonim válasza:
Nyugi nálam is volt ilyen egy iPhone 6-al igaz az csak fél-háromnegyed évig volt teljesen kikapcsolva és nekem 1-másfél nap alatt újra indult de az aksi teljes kuka
Amugy minden adat megmaradt fotók stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!