Android alatt miért kapcsol ki a 4G hívás közben?
Miközben telefonálok kikapcsol a 4G net (Adatkapcsolati jel is eltűnik)
Hogyan állíthatom be, hogy beszélgetés alatt is tudjak 4G netezni?
T mobil a szolgáltató.
Wifi nem szakad meg.
A mobil:Samsung A300FU Galaxy A3 de az előzővel is ugyan ez a probléma volt Samsung Galxy ACE
Ellenőriztem böngészéssel. Ha én hívok, ha engem hívnak megszakad a net. A fenti jelző ikon is eltűnik.
Előre is köszönöm a segítséget!
Ez telefontól és szolgáltatótól is függhet. Elméletileg van lehetőség arra, hogy egy készülék egy időben tudjon LTE-n adatot forgalmazni és 2G/3G-n telefonálni (LTE-n jelenleg idehaza nem lehet telefonálni, mert szolgáltatók nem támogatják a VoLTE-t), gyakorlatban úgy látszik, ezt vagy a készüléked, vagy a szolgáltató nem támogatja.
Wifi mobilhálózattól teljesen független.
Véletlenül nem kapcsol át 3G-re? Mert az enyém ezt csinálja, a szolgáltató miatt. A szolgáltato Voice csatornája csag 3G-n megy, az adat meg 4G-n is és 3G-n is.
#1 zoli, azért kell az adat mert például megkér akivel beszélsz hogy küldj neki egy képet vagy nézz meg valamit neki a neten stb.
Sziasztok !
Igen 4Gről át vált 3Gre hívás közben de ez szerintem várható volt a másik wifivel működik .A másik gondol egyet ki be kapcsol hívás közben a net tehát ha beszélek is a mobilon és ha el megy a net akkor hallani a híváson is ,hogy rosszabb a vonal meg akadozik .
Iphone 5s-t használok, Telekomon, ugyanez a gondom volt.
Ha visszaállítod a mobilhálózatot 3G-re, még a hotspot kapcsolat is fennmarad hívás közben, persze kicsit lassabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!