Nem tölt a telefon, mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Először ha feltettem a töltőre csak 10-20 másodpercig töltött utána már nem, ha kihúztam a töltőt és vissza dugtam hol töltött-hol nem, próbáltam más töltővel és azzal se ment, most meg már teljesen le van merülve és nem reagál semmire, kiszedtem már az aksit, SIM, SD kártyát és vissza is tettem, de semmi.2016. szept. 11. 11:31
1/3 striga válasza:
Lehet, hogy a töltőnek a bemenetelével(a telefonon) van a baj, azt kell kicseréltetni.
2/3 anonim válasza:
Valszeg maga a töltő áramkör ment tönkre, szval vagy szervíz vagy kuka lesz a dologból.
3/3 A kérdező kommentje:
Ma voltam szervizben, azt mondták, hogy valószínűleg a töltő bemenettel lesz a gond és a telefon szétszedése (mivel ragasztott (Galaxy S5 mini)) 6000 Ft + a csere 8000Ft.
2016. szept. 12. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!