Ez mi lehetett?

Figyelt kérdés

Samsungom van. Amikor megnyitottam a telefont, zárolási képernyőn láttam egy AntiVírusos értesítés. Sajnos utálom az értesítéseket, és mire rájöttem mi van rá írva, már kitöröltem. Valami olyasmi szöveg volt rajta, hogy ,,Az AntiVírus számla...'' csak ennyit volt odaírva. Mit jelenthet ez? Számlát kell kifizetni? Hogyan jelenitsem az összes (kitörölt is) értesítésemet?

Nem vagyok valami nagy szakértője a témának. Ja és az ingyenesen letöltött AntiVírust használom, nem csináltam rajta semmi különegeset, csak megnéztem, nem-e vírusos a telefon, ha meg ,,veszélyt'' jelzett, akkor tettem az ellen is (ha kiírta, hogy a vágólapot törölni kell akkor töröltem).

2016. szept. 10. 08:12
 1/6 anonim ***** válasza:

A számla az angol account, azaz ebben az esetben a felhasználói fiók.

Gyanítom valamilyen fióktevékenységgel kapcsolatos értesítést szalajtottál el, de ne aggódj, ha fontos, ismételten feldobja majd.

2016. szept. 10. 08:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Ùgy tudod megnézni az értesítés elööuményket, ha kiteszed a kezdööképernyööre (launcher) a következöö modult (widget):

Beállítások parancsikon > Értesítési napló

Ezzel egy ikont helyezel el a kezdööképernyöön, amit megnyitva láthatod az elöözményeket!

(Tiszta Androidon legalábbis ez az egy módszer létezik.)

2016. szept. 10. 11:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) utolsó neked ez melyik telefonodon ment? Milyen típusú? :)
2016. szept. 10. 12:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Google Nexus 5
2016. szept. 10. 13:33
 5/6 anonim ***** válasza:
99%-a a talalt virusoknak nem is virus hanem maga az antivirus app a virus, vagy a malware.
2016. dec. 20. 12:16
 6/6 A kérdező kommentje:
? Nem vagyok valami nagy technikai zseni :D ;D
2016. dec. 20. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!