Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG km900 arena vélemények?

LG km900 arena vélemények?

Figyelt kérdés
Arénáról érdekelnének vélemények. Érdemes-e ilyet venni? Vagy van-e más telefon ebben az árkategóriában ami esetleg jobb ennél?
2010. ápr. 22. 14:39
 1/4 anonim ***** válasza:
www(pont)mobilarena(pont)hu ott van róla teszt. de nekem nagyon bejön, csak a zárt op. rendszer miatt visszatart egy kicsit, de ha android-os lenne akkor vennék 8-at :D
2010. ápr. 22. 16:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen ezt olvastam róla én is először. De itt még új a telefon és nem tudni h 1-2 hónap után lesz-e valami komolyabb baja v típushibája.
2010. ápr. 22. 17:10
 3/4 anonim válasza:
100%
Nagyon nem új telefon! Mobilarénán a fórumban olvashatsz a hibáiról. Én 1 hónapja vagyok Arena tulaj, de eddig semmi problémám nem volt vele. Az oprendszer zárt, az igaz, de nekem nem játszani kell a telefon. Az anyaghasználat nagyon ottvan, csak ajánlani tudom!
2010. ápr. 22. 19:09
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Nem úgy értettem hogy új, hanem hogy csak most lett kibontva és csak tesztelték nem használták.

2010. ápr. 22. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!