Mi a véleményetek az iPhone 5C-röl? (többi lent)
Szeretnék vásárolni egy iPhone 5C-t, mert úgy gondolom hogy ez megfelelö telefon lenne nekem mert rengeteg pozítív véleményt hallottam már az iPhoneokról meg az egyéb Apple-termékekröl.
Most egy Samsung Galaxy S3-mam van, ami már 3 éve megvan, és a képernyöjét is betörtem mert leejtettem a lépcsöröl de még müködik..És rengetegszer lefagyott, de azt hallottam hogy az iPhone soha vagy nagyon ritkán laggol vagy fagy le.
Tudom hogy az iPhone 6, 6S-ek újabbak meg jobbak is de úgy godnolom hogy nekem elegendö lenne ez a telefon.
Amire legföképpen használnám: E-mailezés, fotózás,közösségi oldalak használata, egy-két játék használata, valamit telefonálás és SMS-zés. Ezek azok a dolgok amik S3-man nem futnak megfelelöen s úgy gondolom hogy az 5C jobb lenne.
Tapasztalatokat is írhattok :)
Válaszokat elöre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!