Vélemények samsung galaxy A5-ről? (2016)
Figyelt kérdés
2016. szept. 8. 19:39
11/19 A kérdező kommentje:
Nem értem miért mondjátok hogy ilyen árban ez nem jó telefon és közben meg ajánlgatjátok az iphonet ami majdnem kétszer ennyibe kerül... Ha egy átlagos iphone-t nézünk (5s vagy sima 6) akkor tudásban/kamerában a kis samsung lealázza őket ;) (és én a telefonról kértem véleményt nem pedig arról hogy mit ajánlanátok helyette)
2016. szept. 15. 17:27
12/19 anonim válasza:
#11 Első, és kilencedik vagyok. Egyáltalán nem mondtam, hogy árban ez nem jó választás... Ahogy azt se mondtam, hogy ebben az árban iPhone jobb. Első válaszomat remekül lepontozták az okosok, pedig teljesen értelmes válasz volt. Nyilván nem csak samu fanok válaszát vártad.. Amúgy azt, hogy tudásban, meg kamerában veri az A5 bármelyik (2016-os, ha már te is 2016-os samut nézel ; ) ) iPhone-t...
13/19 A kérdező kommentje:
#12 Akkor hozzáteszem hogy ebben az árkategóriában. Mert lehet hogy a legújabb iphoneonok jobbak mint ez (vagy egy szinten vannak ki hogy nézi...) de kétszer sőt háromszor is drágábbak! És ami iphone egy árkategóriában van az A5tel az össze sem hasonlítható vele ;)
2016. szept. 17. 10:23
14/19 anonim válasza:
#13 És mégis melyik az az iPhone, amelyik össze sem hasonlítható vele? Ugyanis Apple-nél 5S-et már nem fogsz vásárolni, pedig gondolom arra gondoltál. De egy új telefont miért akarsz összehasonlítani egy régivel? Ezt is el kellene felejteni, hogy jobb az iPhone-oknál.. Igen, hardveresen jobb, de mivel az A5 android, ezért baszhatja a hardverét...
15/19 anonim válasza:
Amúgy azt sem értem, miért van mindenki kibukva az iPhone 7 250ezres árától...
"A Telenornál már most a bejelentés pillanatában előrendelhető a Galaxy S7 edge és S7 69.990 és 219.990 Ft közötti árakon tarifacsomag függvényében (S7 listaár: 250e Ft, S7 edge: 285e Ft). Az első 20 megrendeléshez Gear VR szemüveget adnak ajándékba és a hivatalos márc.11-es piacrakerülés előtt 3 nappal, márc. 8-án kézbeveheti, aki márc.5.-ig előrendeli."
Azaz ugyanannyi volt megjelenéskor az S7, és 10.000 forinttal olcsóbb volt az edge, mint a 7Plus.
Nah? Tököm kivan már a droidokkal...
16/19 anonim válasza:
Nem érdemes a nem egyárban levő telókat összehasonlítani.Az A5 az árban vele azonosnak kell hogy vetélytársa legyen.
17/19 anonim válasza:
#16 Szerintem sem logikus. Én csak leírtam, hogy nem jön be a Samsung. Hiszen ez volt a kérdés. LG, Sony oké, de Samsung...
18/19 A kérdező kommentje:
Nem értem miért jön mindenki a iphone-al amikor világosan kértem hogy CSAK A galaxy A5ről kérek véleményt! Iphone-ról annyit hogy szerintem nem éri meg az árát, borzasztóan túl van árazva a tudásához képest és akármit mondotok nem fogok azt venni szóval az értelmes válaszokat köszi :)
2016. szept. 17. 12:27
19/19 anonim válasza:
Nekem olyanom van,klassz,de kedves kérdező ne várd az iPhone fanoktól,hogy istenítsék a samsungot,mert ők valószínűleg nem azért választották az iPhone-t mert az a menő,hanem azért mert nyomós okuk volt rá,pl. nem szeretik az androidos telefonokat.A lényeg,hogy ők csak a véleményüket írták oda és azok is akik meg ellenvéleményt de azért mert az egyiknek nem tetszik a másik telefon nem kéne lepontozni.Én szeretem a Samsungot,de kinek a pap,kinek a papné.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!