Lehet iphone-ra zenét rakni anélkül, hogy összekötnénk a géppel?
Figyelt kérdés
Mert nekem vagy érzékeli a windows vagy nem, és elegem van már, hogy 20 perce próbálgatom és **** se történik, de mindig így van -_-"2016. szept. 5. 19:08
1/12 anonim válasza:
lehet, megveszed az itunesban és letöltöd
2/12 A kérdező kommentje:
Majd persze pár sz*ros dalért fogok fizetni :)
2016. szept. 5. 19:13
3/12 anonim válasza:
Bluetooth véletlenül nincs rajta???
Ám meg az iTunes egy hordó fos. Minden van rajta, kivéve az, ami kéne.
4/12 anonim válasza:
Jó vezetékkel, és feltöltött telefonnal mindig bejelentkezik. ( iphone 4 . em van ősrégi)
5/12 A kérdező kommentje:
Van Bluetooth
2016. szept. 5. 19:22
6/12 A kérdező kommentje:
Csak azt írja ki, hogy ismeretlen USB eszköz...
2016. szept. 5. 19:29
7/12 anonim válasza:
A gépedre lehet telepíteni kell egy programot, ami felismeri az iPhone-odat. Úgy lehet vezetéknélkül küldeni cumóst.
8/12 A kérdező kommentje:
Hallgatlak
2016. szept. 5. 19:46
9/12 anonim válasza:
Nekem nincs Apple-termékem, én hülyetelefont használok mái napig, de a séma ugyanaz: A teldzsódon van a Bluetooth alkalmazás, a gépeden meg szintén van a termékedhez való Bluetooth alkalmazás (jobb esetben vásárlásnál a CD ott a csomagban). Elindítod mind a kettőt, megvárod amíg meglelik egymást, és kezded az átvitelt.
10/12 anonim válasza:
"Majd persze pár sz*ros dalért fogok fizetni :)" Remélem, egyszer a te munkádat is így honorálja majd a főnököd. Nem értem, egyeseknek miért evidens, hogy minden ingyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!