Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit ronthattal el a galaxy...

Mit ronthattal el a galaxy note 7ben?

Figyelt kérdés
Ugye leállitották az eladásokat mer az akkumlátora kigyullad, mégis hogy nem vettèk ezt észre amikor megcsinálták? Egyáltalán mért tud kigyulladni? Esetleg az akkumlátorok hibásak vagy magával a telefon megtervezésével van a baj? És ha valaki már megvette azzal mit csinálnak visszaviszi és szétszedik megjavitják vagy kap egy teljesen ujat?

2016. szept. 4. 07:12
 1/8 MZ.per.X ***** válasza:
Megesik az ilyen, főleg amilyen tempóban fossák magukból a gyártók a termékeket.
2016. szept. 4. 08:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg újat kap, mert nem akkumulátor cserére lettek visszahívva, hanem teljes visszahívás van.
2016. szept. 4. 09:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért az se mindegy hogy használták azokat a telefonokat. Én úgy tudom, volt köztük, hogy vmi után gyártott vacak töltő miatt gyulladt ki az egyik.

2 millióból 35 darab kigyulladt, lehetnek simán azok csak gyári hibásak, és a többi milliónak semmi baja, de a samsung jó fej volt, és inkább biztosra megy.

anno az iphone 6ről meg azzal volt tele a net, hogy meghajlik. Sőt ember is halt már meg egy iphone-tól mert kigyulladt töltés közben.De az apple nem tett semmit.Applenek a léte a prezstízs, szerintem ők sose hívnák vissza a termékeiket, nehogy megrengessék a beléjük vetett vak hitett.

2016. szept. 4. 09:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Apple is hívott már vissza telót szériahiba miatt :D

Ugyanúgy aksi miatt, mondjuk asszem ők nem az egész telót cserélték, csak az aksit.

(Ezzel az volt a gond hogy pl Indiában nem nagyon van hivatalos szerviz:D)

Mellesleg most épp aktuális a sima 6 képernyő hibája, ami egyre úgy tűnik hogy szintén szériahiba, bár egyelőre nem jelentette be az Apple az ingyenes cserét akinek előjön, de valószínű befogja.

2016. szept. 4. 09:27
 5/8 anonim ***** válasza:

A beszállítójuktól kaptak olyan akkumulátorokat amik közül néhány darab nem bírja a gyorstöltést. Ezek a mai akkumulátorok nagyon a határukon vannak hajtva.

Az egész telefont kicserélik mert a telefon össze van ragasztva és szervizben kis eséllyel javíthatók roncsolásmentesen. Vagy ha sikerül is kicserélni az akkut és újra összeragasztani akkor nem biztos hogy hozza a gyári állapotot és nem lesz pl vízálló.

2016. szept. 8. 22:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Ezek után biztos nem veszek ilyet, inkább akkor ipone 7
2016. szept. 9. 22:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Vagy vehetsz Galaxy S7-et ami hardveresen tökéletes. A szoftver már más kédés mert van aki az ios-re esküszik van aki az androidra és választhatsz ez alapján is.
2016. szept. 9. 23:40
 8/8 A kérdező kommentje:
én ios-ről akartam váltani de inkább maradok annál
2016. szept. 10. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!